O tânără a fost împuşcată la Ciocana în timp ce se plimba cu soţul

2057477 (1)
Foto: PC: panoramio.com

O tânără de 28 de ani, care mergea la braț cu soțul, a fost împușcata aseară, 10 martie, dintr-o armă pneumatică, în sectorul Ciocana al capitalei. Potrivit poliţiei, în femeie a tras un tânăr care se distra împreună cu un prieten la balcon.

Incidentul a avut loc pe strada Petru Zadnipru din capitală. Femeia a fost rănită în regiunea tâmplei pe dreapta. Din fericire, rana nu a fost penetrantă. După ce i-au acordat asistență medicală, medicii de gardă i-au recomandat femeii tratament ambulatoriu.

Solicitat de IPN, şeful serviciului de presă al Direcției Poliție a municipiului Chișinău, Adrian Jovmir, a declarat că făptaşul a fost identificat şi deja reținut. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, originar din Cahul, care se afla în vizită la un prieten, la etajul 3 al unui bloc de pe strada Petru Zadnipru.  Făptașul a spus că nu a îndreptat intenționat arma spre femeie, glontele a nimerit-o accidental.

Suspectul este cercetat pentru huliganism şi riscă de la 3 la 7 ani închisoare. Pentru armele pneumatice nu se cere permis de portarmă. Acestea pot fi procurate fără a prezenta careva acte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente