(foto) Nu doar fetele vin la concertul Veriga

IMG_0453

În data de 2 martie, la un club din Chișinău, Veriga a susținut un nou concert ”Rupere cu Veriga”, trupa vine cu un nou format pentru fanii săi.

Daniela Donici, PR managerul trupei, la începutul evenimentului a spus că în pofida faptului că unii oameni au scris că la Veriga vin doar fete, pot fi observați și mulți reprezentanți ai genului masculin. Daniela ne-a răspuns la câteva întrebări despre concert și planurile trupei.

– Daniela, cum crezi că a decurs concertul?

– Ruperea cu Veriga a rupt! Aceasta ar fi versiunea laconică a impresiilor. Dar mai pe lung, ne-a reușit să concentrăm un număr de oameni care s-au conectat cu muzica noastră și au sărit în sus prin fum și lumini. Puține am putut observa noi, pentru că la rândul nostru am sărit tot prin fum, lumini și muzică. Oamenii ne-au mulțumit în repetate rânduri, am ieșit la bis, mai târziu am găsit multe notificări pe Facebook cu etichetări pe poze și cereri de prietenie. Prima parte a concertului, adică line-up, fiind făcută în premieră de Eugen, în format acustic, a adus alt mesaj decât cea de-a doua parte, și anume mai romantic, mai cald, mai intim. În a doua parte, completându-se scena cu toți membrii trupei, piesele au prins la un ritm mai pronunțat, fumul și-a făcut loc printre mâinile ridicate ale oamenilor și s-a rupt.

– De ce un alt format?

– Am înțeles că avem nevoie de mai mult drive, de mai mult ritm, plus că și noi evoluăm, conturăm mai bine și clar care e muzica noastră și cum ea trebuie să sune. Am revenit  și la piesele mai vechi, cărora le-am dat suflu nou și acesta a fost unanim acceptat de ascultătorii noștri. Formatul nostru nu e pentru nunți și nici localuri, e pentru concerte, cu cât mai mari, cu atât mai bine prinde și rupe.

– Care sunt planurile voastre pe viitor?

– Planurile noastre se identifică cu liberalizarea regimului de vize. Ne orientăm spre vest. Avem invitații la concerte în Bulgaria, Ucraina, vom merge în România cu un mic turneu. Suntem într-o etapă în care călătoriile, experiența cu artiști și public din exterior ne va permite să cunoaștem lucruri noi. Cu ele vom reveni de fiecare data acasă, ca să aducem și să educăm altă muzică, alte cerințe de la artiști. Ca oamenii să nu se gândească la bani când vin la un concerte, dar la încărcătura emoțională și sufletească pe care o vor primi, și de satisfacția unei prestații sută la sută live.

Daniela Donici, PR-managerul truperi Veriga
Daniela Donici, PR-managerul truperi Veriga

Unul din vizitatorii concertului, Victor Cocalea, ne-a împărtășit: ”Dacă e să fiu sincer, de Veriga am auzit deja de un an, se mai discuta pe la Asachi, că sunt talentați și au piese bune. Eu nu am îndrăznit nici o data până ieri să îi caut pe YouTube ca să nu am îndoieli de laudele în adresa lor. Ieri i-am văzut și i-am ascultat prima dată! Da, s-au confirmat spusele în adresa lor, acum și eu pot să mă alătur susținătorilor trupei. Nu am fost pe scenă, dar emoțiile pe care le-am avut, cred că, erau aproximativ la același nivel cu protagoniștii serii. Se pare că e din cauza pieselor. Sunt minunați! Le doresc realizări și mulți fani, pentru că ceea ce fac, o fac destul de bine”.

Victor Cocalea
Victor Cocalea
IMG_0289
Concert Veriga din 2 Martie, 2014
IMG_0296
Concert Veriga din 2 martie 2014
IMG_0297
Concert Veriga din 2 martie 2014
IMG_0307
Concert Veriga din 2 martie 2014
IMG_0317
Concert Veriga din 2 martie 2014
IMG_0338
Veriga
IMG_0346
Toboșarul trupei Veriga
IMG_0363
Bass Chitaristul trupei Veriga
IMG_0366
Concert Veriga din 2 martie 2014
IMG_0372
Fanii trupei
IMG_0374
Concert Veriga din 2 martie 2014
IMG_0378
Concert Veriga din 2 martie 2014
IMG_0388
Concert Veriga din 2 martie 2014
IMG_0415
Ioana Isac
IMG_0420
Concert Veriga din 2 martie 2014
IMG_0436
Ana Jardan și Maria Țarigrădean
IMG_0447
Membrii trupei Veriga
IMG_0449
Veriga
IMG_0453
Concert Veriga din 2 martie 2014
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente