A venit primăvara! Recomandări pentru sâmbătă, 1 martie

martisor
Foto: Primăvara se poartă mărțișoare

A venit primăvara, reînvie toată țara și devine mai activă, noi v-am făcut selecția de evenimente pentru azi, voi nu uitați să dăruiți cuiva un mărțișor.

#1. Premieră a spectacolului Little Friday

m10

Un spectacol care tratează golul de memorie, privind trecutul. Un text despre bătrânețe, despre conflictul dintre generații și despre tinerii care se refugiază în trecutul apropiat, pe care nici nu l-au trăit. La 14.00, la AMTAP, sala 122, intrarea liberă, detalii pe Facebook.

#2. Târg de mARTișor 

m9

Sâmbătă, pe 1 martie, între 11.00 și 17.00 la Moldmart va avea loc târgul mARTişor – un târg unde vei găsi lucruri speciale atât pentru tine cât şi pentru cei dragi. Detalii pe Facebook.

#3. Celebrăm viața 

m8

O nouă rundă de înregistrare în programul de voluntariat al Centrului!
Eveniment pentru voluntarii Mirt și pentru cei ce vor să se implice în activități de prevenire a suicidului. Evenimentul de recrutare a voluntarilor noi ”Salutăm primăvara, celebrăm viața” va avea loc în data de 1 martie la ora 11.00 până la ora 13.00 la Biblioteca Municipală ”Hașdeu” (bd. Stefan cel Mare 148, vizavi de monumentul lui Șt. Cel Mare). Detalii pe Facebook.

#4. Eu port mărțișor 2014

m7

Alintă-ţi Maşina cu un Mărţişor! Să batem recordul pe ţară cu purtarea Mărţişor-ului în piept şi pe maşină! Cei de la „PORT MĂRŢIŞOR – 2014” te invităm pe 1 Martie la 13.00 în Piaţa Marii Adunări Naţionale să-ţi oferim Mărţişoare cu Noroc – ţie şi maşinii tale! Detalii pe Facebook.

#5. Din inimă Spring Fashion Walk 2014

m6

Pe 1 martie, ora 17:00 la Leogrand Convention Center să descoperi 35 colecţii primăvară – vară ale brandurilor moldoveneşti. Detalii despre Fashion Walk vedeți aici: Fashion Walk.

#6. Mafia Pulp Fiction Style 

m5

La 18.00, la Orange Monin Cafe se joacă Mafia, detalii pe Facebook.

#7. Chirița în provincie

m11

Să intrăm în primăvară cu veselie!
‘Coana Chirita Ot Barzoieni mai răstoarnă un cuptor de plăcinte, dă cep la un butoi de vin și vă poftește iar la Bal. Așa că, boieri dumneavoastră, nu stați pe gânduri și coșiți-vă la Teatru în ăst’ sfârșit de săptămână.

Neamuri de-ale Chirei – cu numele de Chirița, Chira sau Chiralina – aveți rabat la bilete de 50%. Iaca cum! La 18.30, la Teatrul Eugene Ionesco, detalii pe Facebook.

#8. Muzică tradițională grecească 

m4

Formația din Chișinău ”Metafora” va susține un concert de muzică grecească la 19.20, la Muzeul Zemstvei, intrarea 40 lei, detalii pe Facebook.

#9. Meciul Southampton și Liverpool 

m3

Fanii echipei Liverpool se adună la 19.30 la ArenaSPORTS pentru a susține echipa preferată.

#10. Concert After What 

m2

Concert la 21.00, la Tipografie, intrarea 70 lei, va cânta Gopo împreună cu Andrei Hategan (de la We Singing colors), detalii pe Facebook.

#11. Quest în orașul mare

m1

Jocul 61 de Light City Quest, cu începere de la ora 21.00, detalii pe Facebook.

#12. Schița de spectacol Urâtul 

m12

Sâmbătă, 1 martie, 2014, ora 15:00: prezentarea schiţei de spectacol „Urâtul” de Marius von Mayenburg la Teatrul „Eugene Ionesco” (Sala Studio „Cântăreaţa cheală”). Detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente