Spune iernii „La revedere” cu recomandări pentru vineri, 28 februarie

scarlat
Foto: Lidia vă va ajuta să spuneți iernii la revedere PC: Lidia Scarlat/ facebook

Ultima zi de iarnă, prima noapte de primăvară, vă așteaptă cu evenimente un pic mai inedite decât de obicei, mai ales pe tematică fotbalistică, echipa #diez vă dorește distracție plăcută.

#1. Turneul „Alba ca zăpada”

f1

Federația Moldovenească de Fotbal va organiza în perioada 28 februarie – 2 martie 2014 tradiționalul turneu la mini-fotbal feminin “Alba ca Zăpada”. La competiție vor participa 12 formații compuse din jucătoare cu anul nașterii 2001-2002.

Meciurile pot fi văzute de vineri, 9.30, până duminică 14.00, la Universitatea de Educație Fizică și Sport (A. Doga 22), detalii pe Facebook.

#2. Campionat de FIFA xbox 

f2

Iubitorii de FIFA la Xbox vor putea să clarifice cine e mai bun! Sunteți așteptați, vineri la orele 18:00 la Friendzone, Premiul mare – UN CERTIFICAT Friendzone în sumă de 150 de lei. Detalii pe Facebook.

#3. Chirița în provincie 

f3

Să conducem iarna cu voie bună și să intrăm în primăvară cu veselie!
‘Coana Chirita Ot Barzoieni mai răstoarnă un cuptor de plăcinte, dă cep la un butoi de vin și vă poftește iar la Bal. Așa că, boieri dumneavoastră, nu stați pe gânduri și coșiți-vă la Teatru în ăst’ sfârșit de săptămână

Neamuri de-ale Chirei – cu numele de Chirița, Chira sau Chiralina – aveți rabat la bilete de 50%. Iaca cum! La 18.30, la Teatrul Eugene Ionesco, detalii pe Facebook.

#4. Acoustic Mixed Emotions 

f4

Pe 28 februarie, vă așteptăm la un eveniment special, pentru prima dată Cuibul (Chișinau) și Byron (România) vor evolua pe aceeași scenă, în cadrul evenimentul Acoustic Mixed Emotions. Semnale cifrate, fraze tăioase, sunete moi, lunecând în armonie.

La 20.00, la Tipografie, intrarea 80 lei, detalii pe Facebook.

#5. Start-up Pizza #1. 

f5

Un pre-event la Workshop Startup Roadmap cu Daniel Ray, evenimentul în sine este o întâlnire informală pentru cei interesați de start-up-uri. Dacă vreți veniți la 20.00, la Pizzamania (Cosmonauților 9), detalii pe Facebook.

#6. Vineri pe Vinyl 

f6

Spălătorie vă invită Vineri să ne retragem din lumea sunetului digitalizat, șă fixăm acul pe prima striație a discului și…
Let the Magic Begin! De la ora 22.00, intrarea liberă, detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente