(video) Despre ”răul necesar” cântat de Subcarpați

ww
Foto: Concertul Subcarpați din luna decembrie anul trecut a adunat multă lumea la Tipografia 5. PC: Alexandru Marinat

De la începutul lunii februarie cei de la Subcarpați și-au bucurat fanii de pe ambele maluri ale Prutului, cu un clip nou la piesa ”Rău necesar.” Cântecul face parte din următorul album Subcarpați – ”Pielea de Găină” – ce va fi lansat în vara acestui an.

Rău necesar” este așa cum te-ai aștepta să fie un material semnat de Subcarpați, dar totuși e într-un fel mai diferit decât ce am văzut noi până acum. Aceste culori vibrante și sunetul folcloric îți aduc o stare de meditație ruptă din realitate. Adevărul zilnic care se bate cap în cap cu așteptările noastre, atunci când lăsăm casa părintească, orașul, satul, poate și țara unde ne-am născut și mergem să cucerim, să demonstrăm mamei că suntem buni, să o facem mândră de noi. Iată ce ne-a povestit despre video Bean:

”E o istorie specifică din ”O poveste din București Babylon.” Am zis că toți avem partea asta în noi, dar nu o lăsam la suprafață fiindcă ea este considerată drept slăbiciune. Anume partea asta din tine care țipă într-un colț, de la presiune, stres și rimt accelerat. E o supapă muzicală pentru mine. Suntem siguri că sunt mulți ce se regăsesc în versurile astea, poate așa îi ajutăm să se exprime mai ușor. Trăim în orașe mari, mamă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente