În acest weekend a avut loc deschiderea ediției aniversare UpGreat

1001206_653219801405518_696214201_n
Foto: Deschiderea UpGreat – ediție aniversară PC: Facebook

Proiectul pentru liceeni „UpGreat”, organizat de AIESEC Chișinău, a ajuns la cea de-a X-a ediție, care promite să fie una specială din toate punctele de vedere: cel mai mare număr de aplicanți , aproape 300, cel mai mare număr de participanți și cea mai diversă agendă de până acum.

Proiectul pentru liceeni „UpGreat”, organizat de AIESEC Chișinău, a ajuns la cea de-a X-a ediție, care promite să fie una specială din toate punctele de vedere: cel mai mare număr de aplicanți aproape 300, cel mai mare număr de participanți și cea mai diversă agendă de până acum.

Nici deschiderea proiectului nu a făcut excepție. Astfel, pe 15 februarie, în incinta unui hotel din Capitală, peste 200 de participanți, oaspeți și parteneri s-au adunat pentru a asista la ceremonia oficială de deschidere „UpGreat – ediție aniversară”, coordonată de Nicolae Apostu. Printre aceștia se numără foștii coordonatori ai proiectului: Irina Ursu, coordonatoare a edițiilor a VI-a și a VII-a, Dumitru Dascăl, coordonator al ediției a IX-a și Cristina Sărăteanu, coordonatoarea edițiilor a III-a și a IV-a dar și agenda managerul acestei ediții, precum și echipa actuală de organizare în frunte cu Daniela Guzun.

Pentru cei 220 de participanți ai proiectului urmează 4 săptămâni de traininguri și workshopuri în cadrul cărora elevii vor studia diferite domenii: team management, marketing, finanțe și project management. La finaulul proiectului, elevii vor trebui să conceptualizeze și să organizeze propriile evenimente.

Un moment special, la evenimentul deschiderii actualei ediții, a fost decernarea „ambasadorilor” UpGreat, liceeni și foști liceeni care au participat la cel puțin 3 ediții până acum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente