Pentru duminică 16 februarie aveți pregătite 5 evenimente

american-hustle
Foto: PC: telegraph.co.uk

Dumică trebuie să fii gata de petreceri lejere, dar și să-ți faci timp pentru lecturi cu Nicolae Dabija. #diez ți-a pregătit o agendă pentru ziua de 16 februarie, având în vedere că mâine e luni și trebuie să mergi la ore și serviciu.

#1 Lansarea Clubului de lectură “Gaudeamus”, ora 14:00

PC: Pagina de facebook a evenimentului
PC: Pagina de facebook a evenimentului

Asociația Cubes vă invită la deschiderea clubului de lectură ”Gaudeamus.” În calitate de invitat special va fi mult iubitul scriitor Nicolae Dabija. Cu această ocazie se vor discuta lucrările sale istorice ca roman “Temă pentru acasă” şi altele. Mai multe detalii despre evenimente găsiți aici.

#2 Cinematograful Patria prezintă filmul ”Țeapă în stil american”

Un film de ficţiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970, American Hustle/Ţeapă în stil american spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase. Mai multe detalii despre programul filmului vedeți aici.

#3 DUMINICI CHIBZUITE. Sound Rehab #3, ora 19:00

PC: Pagina de facebook a evenimentului
PC: Pagina de facebook a evenimentului

Prietenii noștri de la Spălătorie ne invită să fim mai chibzuiți duminică seara în laboratorul lor muzical ne-anonim. Pregătește-te să fii aruncat dintr-o stare în alta, să zbori, să cazi și să-ți dai seama că tot ce contează e muzica. Evenimentul pe facebook îl găsești aici.

#4 Supervision – Bar Session #6 by LO, ora 20:00

PC: Pagina de facebook a evenimentului
PC: Pagina de facebook a evenimentului

Cei de la Tipografia 5 de asemenea au pregătit pentru voi o petrecere lejeră de duminică. În line-up stau înscriși: Lo, Roumsey (authentic techno), Hermanos (special brithday set) și U-geen (zaebis’ muzon). Poți da attending pe facebook aici.

#5 Sax’N’flu cu Svetlana Sergheeva, ora 21:00

PC: Pagina de facebook a evenimentului
PC: Pagina de facebook a evenimentului

Sax’N’Flu – o combinație ideală a magicului flaut si desigur maria sa saxofonul! A mișării în ritmul inimii tale și o improvizație melodică, care reda perfect a gandurile, simțurile și emoțiile publicului! Toate acestea vă așteaptă aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente