Recomandări de extra evenimente pentru 14 februarie

apostu
Foto: Nicolae Apostu cu inimi pe ochi PC: Studio With Love

Echipa #diez încă de la începutul săptămânii a selectat cele mai bune evenimente pentru Ziua Îndrăgostiților, iar azi vă propunem ceea ce nu era gândit încă de luni. Și nu uitați: Astăzi este ziua de naștere a lui Grigore Vieru.

Aici puteți găsi toate evenimentele selectate pentru Ziua Îndrăgostiților

#1. Consultare publică privind șomajul în rândul tinerilor

14feb2

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) organizează Consultări Publice privind un joc online despre șomajul în rândul tinerilor din Republica Moldova – „Moldova@Work”.

Evenimentul va avea loc la oficiul CNTM (bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 134, ap. 40) , vineri, 14 februarie, ora 14.00. Detalii pe Facebook.

#2. Workshop de dansuri africane 

14feb3

Vreți să dansați pe ritmuri africane, veniți la 19.30, la Muzeul Zemstvei și veți învăța, intrarea 25 lei, detalii pe Facebook.

#3. Aint Valentines Day

14feb4

O invitație pentru toate persoanele singure, la 21.00, la cArAndAche Art&Pub, detalii pe Facebook.

#4. Anti-mimimi Party

14feb5

Petrecere pentru toți cei care s-au săturat de mimimi de 14 februarie, la 22.00, la Propaganda, detalii pe Facebook.

#5. Heal with love, drum&base

14feb1

Iubire pe ritmuri de drum&base și dubstep, de la 22.00, la Albion, detalii pe Facebook.

#6. Îndrăgoștiți pe bicilete

PC: facebook.com/events
PC: facebook.com/events

Duminică la ora 10:00 cei care vor participa la plimbare vor parcurge un traseu în formă de inimă. Tandem, bicicleta de două persoane va fi la dispoziția îndrăgostiților.În parcul „Ștefan cel Mare” la bustul lui Mihai Eminescu începând cu ora 09:00 până la ora 14:00, în fața Arcului de Triumf de la ora 14:00 până la ora 19:00. Mai multe detalii aflați pe Facebook.

#7.  Concert acustic „In the name of love”

PC: facebook.com/events
PC: facebook.com/events

„In the name of love”- un concert acustic alături de VIOLA de 14 Februarie! Vei asculta piesele de pe albumul în lucrul al Violei și vei auzi pentru prima dată în varianta acustică piesa cu care ea participă în etapa națională a concursului Eurovision 2016. Mai multe informații le găsești pe Facebook

#8. Gândul Mâței si Gânduri de dragoste

2
PC: facebook.com/events

Pe 14 februarie, ora:19.00 la Filarmonica Națională de Ziua Îndrăgostiților se va organiza un concert de către „Gândul Mâței”.  La fiecare bilet procurat vi se oferă cadou și un bilet la Spa Proceduri. Mai multe detalii aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

#9. Concertul caritabil „Dăruiește dragoste”

3
PC: facebook.com/events

Evenimentul caritabil „Dăruiește dragoste” vine cu un scop nobil, de a-i face fericiți pe copiii de la orfelinatul din Râbnița. Astfel, la Baker Street vă așteaptă un concert acustic, muzică bună și un afterparty pe cinste. Toți doritorii care au jucării, hăinuțe rechezite pot veni și dona în această seară și pot primi o băutură din partea casei. Aici găsiți detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente