Top știri din 11 februarie

collage4
Foto: Colaj #diez

Recomandări și cadouri de Sfântul Valentin, sportivi norocoși și medaliați și schimb de licee în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 11 februarie 2014.

#1. Recomandări cum să petreci Ziua Îndrăgostiților în Chișinău

După cum bine știți, vineri este Ziua Îndrăgostiților, prilej de sărbătoare pentru cei care iubesc. #diez ți-a pregătit agenda activităților pe care le puteți face pe 14 februarie.

#2. Flori, sex și ciocolată în numele dragostei

Dragostea nu se măsoară în bani, dar un cadou niciodată nu strică. Statisticile spun că pentru a-i oferi celui drag un indiciu oricât de mic asupra sentimentelor ce ne încearcă, sunt suficiente: o felicitare cu mesaj romantic (sau un SMS), un buchet de trandafiri roșii și o cutie de ciocolată.

#3. Steven Bradbury – cel mai norocos sportiv vreodată de la JO de iarnă

Steven Bradbury este primul australian care a obținut vreodată medalia de aur la o ediție de Jocuri Olimpice de iarnă. Iar felul în care a câștigat-o e la fel de epic ca și faptul că Australia obține medalii de aur la competiții destinate sporturilor de iarnă.

#4. O girafă din Copenhaga a fost ucisă şi disecată în faţa vizitatorilor grădinii zoologice

Un caz petrecut zilele trecute la o grădină zoologică din Copenhaga a stârnit un val de critici atât din partea opiniei publice, cât mai ales din partea organizaţiilor pentru protecţia animalelor.

#5. Un designer austriac reinventează ușa

Astăzi puteți adăuga ceva la lista lucrurilor care nu ați știut că există. Și acesta se numește ”Evolution Door,” o invenție a designerului austriac Klemens Torggler. Vezi aici cum ea funcționează.

#6. Elevii din Chișinău fac schimb de licee timp de o săptămână

Peste 200 de elevi din 30 de licee din capitală participă la un proiect educaţional – „Educaţie prin experienţă”, care este la a şasea ediţie, fiind implementat de către Centrul Adolescenţilor, din cadrul Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport din Chişinău.

#7. Micro-case construite special pentru studenții unei universități din Suedia

Un campus universitar din Suedia a cumpărat 22 de locuinţe economice şi inteligente care măsoară doar 10 metri pătraţi.

#8. Fiara lui Doga pe primele poziții în iTunes

Se pare că ideea din marketing ”orice publicitate este binevenită” a funcționat și în cazul celebrei creații muzicale semnate de compozitorul Eugen Doga. “Tandra și Blânda mea Fiară” s-a regăsit timp de șase zile în pozițiile de top pe iTunes.

#9. Violonista Vanessa Mae reprezintă Thailanda la JO de la Soci

Violonista Vanessa Mae, în vârstă de 35 de ani, va reprezenta Thailanda în proba de schi alpin la Jocurile Olimpice de la Soci, a anunţat, luni, Federaţia Internaţională de Schi (FIS).

#10. Dr. Luke – omul responsabil de cele mai mari hituri ale culturii pop

În 2013, au fost trei cântece dominate în topurile muzicii pop: ”Wrecking Ball,” de Miley Cyrus, ”Roar,” de la Katy Perry și ”Timber” de la Pitbull și Ke$ha. Aceste piese au fost toate hituri uriașe, iar pe lângă asta mai au un lucru în comun: au fost scrise de același om.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente