Top știri din 10 februarie

20
Foto: PC: T. Anina

14 februarie se apropie, Olimpiada continuă, zăpada se topește, iar Chișinăul se schimbă. Despre acestea și mai multe citește în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 10 februarie 2014.

#1. Yard Sale a revenit cu o ediție specială de Ziua Îndrăgostiților

Cu mic, cu mare, îndrăgostiții de toate vârstele au fost așteptați la Yard Sale „Love Is In The Air” pentru a sărbători iubirea.

#2. Angela Gonța vorbește despre sarcina sa: „Sunt sigură că va fi o fetiță!”

Fosta prezentatoarea a vorbit despre cum au fost primele luni de sarcină și emoțiile prin care trece de când a aflat ca va deveni mamă.

#3. Creativitate inspirată de cele 4 inele olimpice* de la Soci

După ce mai mulți au catalogat nedeschiderea celui de-al cincilea inel olimpic, vineri, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă, ca un fail, alții l-au folosit ca inspirație pentru a folosi momentul și a promova anumite idei sau branduri.

#4. Daniel Vlas este noul președinte al AIESEC Chișinău

În ziua de 8 februarie, membrii AIESEC Chișinău în cadrul legislativei au ales viitorul președinte AIESEC Chișinău pe mandatul 2014-2015.

#5. Hora moldovenească în deschiderea JO de vară din 1980 de la Moscova

La deschiderea Jocurilor Olimpice de vară din 1980, de la Moscova, un grup de moldoveni a dansat Hora Moldovenească.

#6. Amintiri de la JO 2010: Americanii au dansat pe melodia “Ciorcârlia”

La Jocurile Olimpice din 2010 de la Vancouver, Tanith Belbin și Benjamin Agosto, reprezentanții Statelor Unite ale Americii, au patinat un dans folcloric moldovenesc, iar muzica aleasă de aceștia a fost “Ciorcârlia” devenită cunoscută în Moldova datorită maestrului Nicolae Botgros.

#7. Mihai Clapaniuc povestește despre experiența în cadrul programului UGRAD

Mihai Clapaniuc este anul III la Relații Internaționale. Absolvent al programului UGRAD în anul 2012, a făcut un an academic în Statul Idaho la College of Southern Idaho, și a avut ore aferente domeniului Științe Politice.

#8. Sculpturi din zăpadă la Chișinău

În Parcul Dendrariu, a avut loc primul eveniment consacrat sculpturii din zăpadă. Constantin a adunat mai multe persoane pentru a face adevărate capodopere.

#9. Care a fost primul job al vedetelor?

Dacă primul tău job este sau a fost unul de chelneriță, vânzător de pantofi sau panou publicitar în formă de pui, ai toate șansele să devii milionar câțiva ani mai târziu.

#10. Chișinăul anilor 80 ilustrat pe cărțile poștale de altă dată

„Chișinău” este o serie de cărți poștale din anul 1980, editate de Timpul. Pe cărțile poștale sunt imortalizate clădirile, oamenii și parcurile din Chișinăul sovietic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente