Technovation – un concurs de creare a aplicațiilor mobile

technovation-1
Foto: PC: technovationchallenge.org

Technovation este un program de antreprenoriat și un concurs pentru tinere. Acestea trec printr-un curs intensiv de 3 luni și un curriculum 50 de ore, după care lucrează în echipe pentru a dezvolta aplicații mobile, apoi cu idei de afaceri trec direct la investitori.

#1Technovation inspiră următoarea generație de antreprenori

1.374 de tinere din 19 de țări deja au finalizat curriculumul Technovation, datorită voluntarilor locali, la nivel mondial. În 2014, programul va acorda 20 de mii de dolari, echipelor câștigătoare, pentru dezvoltarea aplicațiilor mobile. Participarea nu necesită nici o experiență prealabilă în programare. Toată lumea poate participa gratuit.

#2 Ore online și cu profesor pentru fiecare participant

Programul acordă acces liber la toate materiale educaționale iar curriculumul Technovation este gratuit și deschis pentru public online. Dar succesul adevărat îl realizează voluntarii locali, care schimbă atitudinea tinerelor despre față de științele informatice. Profesorii Technovation coordonează echipe de până la cinci tinere.

#3 Scopul programului Technovation 

Tema programului din acest an provoacă tinerele să dezvolte o aplicație pentru a rezolva o problemă reală din comunitatea lor. Proiectul este accesibil pentru începători. Dacă sunteți interesați atunci vă puteți alătura la Technovation. Aplicațiile se acceptă până pe data de 1 martie. Iată pagina web pentru mai multă informație.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente