Daniel Vlas este noul președinte al AIESEC Chișinău

daniel vlas
Foto: Daniel Vlas în cadrul unui proiect de la AIESEC Chișinău PC: Daneil Vlas/ facebook

În ziua de 8 februarie, membrii AIESEC Chișinău în cadrul legislativei au ales viitorul președinte AIESEC Chișinău pe mandatul 2014-2015.

Potrivit AIESEC Chișinău, anul acesta pentru poziția de președinte a organizației a aplicat o singură persoană, Daniel Vlas, actualul vicepreședinte al departamentului de Proiecte. Candidatul a avut la dispoziție 15 minute pentru a-și prezenta strategia, iar apoi a urmat runda de întrebări-răspunsuri. Strategia candidatului s-a bazat în mare parte pe conceptul de Constancy of Purpose și s-a axat pe 3 idei care necesită maximă atenție: engagement & development prin intermediul evenimentelor și proiectelor, cultura organizațională și optimizarea proceselor de exchange.

La finele prezentării, în urma voturilor secrete acordate de către membrii cu drepturi depline, Daniel Vlas a fost ales în calitate de viitor președinte AIESEC Chișinău pe mandatul 2014-2015.

Daniel a avut mari emoții, însă este fericit pentru că a fost ales. El ne-a dezvăluit: „AIESEC oferă un mix de experiență extraordinară și ține de datoria noastră să oferim această experiență la cât mai multe persoane. Îmi doresc cu adevărat ca împreună, depunând zi de zi efort și dedicație pentru atingerea obiectivelor organizației, să putem oferi posibilitatea la cât mai mulți tineri să aibă parte de experiența AIESEC.”

Mandatul următor începe la 1 iulie 2014, dată din care postul va fi ocupat de noul președinte ales.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente