Vedete care vor deveni mămici în 2014

pagedfd
Foto: Vedete care vor deveni mămici în 2014 PC: elle.ro

În rândul vedetelor internaţionale a apărut o nouă modă, care le face pe dive să strălucească. Nu vorbim de rochii cu pietre preţioase, accesorii sclipitoare sau coafuri extravagante, ci de burtici! Iată câteva dintre viitoarele mame celebre.

#1. Cea mai bine îmbrăcată femeie a anului 2013, desemnată de către revista People. Deşi căsătorită doar de câteva luni cu fotbalistul Nnamdi Asomugha, în cadrul unei ceremonii discrete Kerry Washington este deja în a 4-a lună de sarcină.

Kerry Washington PC: Elle.ro
Kerry Washington PC: Elle.ro

#2. Gwen Stefani este insărcinată din nou! Acesta va fi al treilea copil al celui mai preferat cuplu din muzică, Stefani-Rossdale.

Gwen Stefani PC: elle.ro
Gwen Stefani PC: elle.ro

#3.Drew Barrymore

După cum aţi văzut şi în pozele de la Premiile „Globul de Aur”, actriţă Drew Barrymore aşteaptă cel de-al doilea copil cu soţul său Will Kopelman. Cuplul mai are o fetiţă în vârstă de aproape un an şi jumătate pe nume Olivia.

Drew Barrymore PC: elle.ro
Drew Barrymore PC: elle.ro

#4.Megan Fox

Megan şi Brian Austin Green, actorul din „Beverly Hills, 90210”, au avut primul lor copil în septembrie 2012. Peste puţin timp, Fox va da naştere celui de-al doilea copil. Actriţa a declarat că Noah, fiul său în vârstă de un an şi jumătate, va fi un frate uimitor.

Megan Fox PC: elle.ro
Megan Fox PC: elle.ro

#5. Emily Blunt şi John Krasinsky vor deveni părinţi la începutul acestui an.

Emilie Blunt PC: elle.ro
Emilie Blunt PC: elle.ro

#6.Ciara

După cum a confirmat de curând, Ciara aşteptă primul ei copil împreună cu producătorul de muzică Future. Pe 28 octombrie, artista a primit inelul de logodnă, iar pe 14 ianuarie a declarat că aşteaptă un copil. Anul 2014 va fi pentru cântăreaţă unul plin de evenimente memorabile.

Ciara PC: elle.ro
Ciara PC: elle.ro

#7.Olivia Wilde

Burtica Oliviei Wilde nu trece neobservată la niciun eveniment. Olivia aşteaptă primul său copil cu actorul Jason Sudeikis ( „We’re the Millers”). Privind-o pe Wilde, putem spune fără îndoială că cel mic va moşteni cel puţin frumuseţea mamei şi, sperăm noi, simţul umorului al tatălui.

Olivia Wilde PC: elle.ro
Olivia Wilde PC: elle.ro

#8. Ginnifer Goodwin

În octombrie anul trecut, actriţa din „Once Upon a Time” a anunţat în mod oficial că s-a logodit cu partenerul său de serial, Josh Dallas. După numai o lună a sosit şi vestea cum că vor deveni părinţi. Cei doi sunt foarte entuziasmaţi de aceast lucru.

Ginnifer Goodwin PC: elle.ro
Ginnifer Goodwin PC: elle.ro

#9 Doutzen Kroes

Super modelul de la Victoria’s secret a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară printr-un gest destul de comun zilele acestea, o poza postată pe profilul sau de Instagram.

Doutzen kroes PC: Fashionista.com
Doutzen Kroes PC: elle.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente