(foto) Solange Knowles debutează cu o colecție pentru Puma

collage
Foto: Colaj #diez

Colaborarea dintre mezina Knowles (sora mai mică a lui Beyonce) și Puma a început în luna noiembrie anul trecut. Atunci ea a primit funcția de art director pentru celebra companie. Câteva zile în urmă Solange a prezentat publicului pe Facebook rezultatul muncii sale.

Lookbook-ul pentru Puma, semnat de Solange Knowles, este gata! Iar pentru cei mai non-conformiști dintre noi, această colecție este ca un vis devenit realitate. Design-ul și forma încălțămintei sunt inovatoare și foarte colorate. Sursa de inspirație pentru sora mai mică a lui Beyonce a fost cultura braziliană. La realizarea acestei colecții Solange a lucrat cu încă patru designeri pe care i-a ales personal: William Okpo (New York), surorile Darlene și Lizzy Okpo (Nigeria), Gerlan Marcel și Hisham Bharoocha.

Mâna dreaptă în realizarea lookbook-ului a fost chiar boyfriend-ul lui Solange, Alan Ferguson. Chiar dacă creatoarea nu a participat în direct în calitate de model, ea a fost foarte implicată în tot procesul și dovadă este videoul de pe tumblr. Ea aplică cu grijă ruj pe buze și ojă pe unghiile modelelor. Prețul produselor Puma este un pic cam pipărat, 150 de dolari bucata. Noile creații vor apărea în magazine începând de azi, 8 februarie curent.

girls-of-blaze-disc-collection-8
PC: mydamnblog
tumblr_n0jdscnK7N1r3vyzbo1_1280
PC: mydamnblog
tumblr_n0jdudx8qm1r3vyzbo1_1280
PC: mydamnblog
tumblr_n0jdvximm21r3vyzbo1_1280
PC: mydamnblog
tumblr_n0jdzjTHLe1r3vyzbo1_1280
PC: mydamnblog
tumblr_n0je7hbcAF1r3vyzbo1_1280
PC: mydamnblog
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente