Trei lucruri care sunt la alegerea ta atunci când te pregătești de nuntă

fairytale-cake-toppers
Foto: Toppinguri pentru tort PC: designwedding.wordpress.com

Dacă unele lucruri imprevizibile nu depind de tine, majoritatea din ziua nunții tale depind de deciziile pe care le iei din timp.

Din acest motiv, trebuie să depui maxim efort pentru a găsi cele mai bune accesorii pentru nuntă, ca să nu dai greș ulterior.

Iată câteva lucruri care trebuie să le faci înainte de nunta ta.

#1. Alegerea verighetelor

Verigheta este un accesoriu de invidiat pe degetul unei domnişoare, viitoare doamne. Îndrăgostiţii trebuie să aleagă cu grijă podoabele ce le vor împodobi degetele pentru tot restul vieţii.

Verigheta este simbolul iubirii şi are originea în Egiptul Antic, deşi aurul nu a reprezentat dintotdeauna materialul din care erau confecţionate aceste inele, în prezent cele mai multe verighete sunt făcute din acest metal preţios.

Cu pietre pretioase, mate, din aur alb, sau galben, acestea variază în funcţie de preţ şi greutate trebuie să verificaţi ca pe acestea să existe un marcaj de karate (24 k,18k, 14k ).

Atunci când alegeți verighetele nu uitați că acestea sunt cele care vă vor uni destinele pentru întreaga viață.

#2. Selectarea tortului gustos

Mărimea unui tort, conținutul și crema sunt extrem de importante. Cu cremă de ciocolată sau vanilie, cu ananas sau vișine? Indiferent de combinația pe care o alegeți, important să fie gustos. Dar nu uitați de aspectul prăjiturii. El trebuie să impresioneze!

Căutați cel mai experimentat cofetar din oraș, el nu va da greș cu combinația și nici cu aspectul.

Analizați cu atenție fiecare prăjitură. După ce ați decis combinația de ingrediente, puteți căuta și cofetarul.

#3. Alegerea unui moderator iscusit

Tortul e gata, invitațiile au fost expediate, rochia de mireasă îți stă perfect, dar ai uitat de cineva foarte important – moderatorul. Anume el este cel care va da suflu nou evenimentului.

Un moderator bun este salvatorul tău în cazuri excepționale și te poate scuti de zeci de probleme organizaționale. Alegeți unul prin intermediul recomandărilor. Analizați CV-ul lui. Este important să cunoască și o limbă străină, să fie energic și interactiv. Nu vă opriți la un singur moderator, puteți alege chiar doi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente