(video) Eurovision 2014: Miss M vrea să-i acordați un zâmbet

fata1
Foto: Anastasia Ursu, participantă la preselecția Eurovision Moldova 2014 PC: arhivă personală

După prima preselecție națională, juriul, a ales 40 de piese care vor concura la etapa a II a preselecției naționale, printre aceste 40 de piese, este și piesa Anastasiei Ursu, ”Give me a smile”.

Anastasia Ursu PC: arhivă personală
Anastasia Ursu PC: arhivă personală

Astfel am vrut să o cunoaștem și să o întrebăm cu ce vine la Eurovision și ce așteptări are.

Miss M a.k.a Anastasia Ursu

#1. Cine este Anastasia Ursu și ce presupune proiectul muzical ”Miss M”?

A.U: Proiectul Miss M îmi aparține mie și sunt solista acestui proiect. Este o echipă de muzicieni și producători muzicali tineri, foarte talentați, deja cu o calificare foarte bună în domeniul muzicii pop-euro-dance, care au colaborat cu un număr enorm de staruri din Rusia (Niusha, Reflex, I.Krutoi,etc.) și din Europa (Ingrid, Lara Fabian). Proiectul a luat start in 2012 iar piesele (muzica și textul) sunt scrise de mine, majoritatea în limba engleză. Proiectul este orientat spre publicul european.

#2. Cu ce piesă vii la Eurovision Moldova 2014?

A.U: La preselecția Eurovision Moldova 2014 au fost trimise 2 piese – ”Not Vogue” și ”Give me a smile”. Potrivit deciziei juriului, printre cele 40 de piese selectate, a fost aleasă și piesa ”Give me a smile”.

Această piesă o numesc ”pastila mea”, pentru că perioada în care a fost scrisă, a fost o perioadă grea în viață – depresii și dezamăgiri. Nu știu de unde a venit anume atunci muza, dar am fost salvată! Cântecul m-a ajutat să ies din acea stare. Fiecare cuvânt a fost scris din suflet. În acea dimineață când a fost scrisă piesa a început o perioadă nouă în viața mea. În decembrie a început lucrul asupra conceptului piesei (în plan muzical), aranjament, după toate – înregistrarea vocii, încât la sfârșit de ianuarie să fie gata.

Pentru mine nu e cel mai important să trec toate etapele preselecției naționale Eurovision. Vreau ca în Moldova să-mi fie auzite piesele. Am fost născută aici și copilăria am petrecut-o aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente