(video) Cum arată frumoasa Angelina Jolie în filmul Disney – Maleficent

2
Foto: Angelia Jolie în rolul principal al filmului Malefique PC: cosmopolitan.com

Noua producție Disney va prezenta o „poveste nespusă până acum” despre vrăjitoarea sumbră și rea Maleficent, din „Frumoasa din Padurea Adormită”. Angelina apare înfricoșător de frumoasă în noul trailer.

Pe lângă trăsăturile ei puternice şi ochi pătrunzători, Angelina a beneficiat şi de o transformare cu ajutorul machiajului, pentru a arăta şi mai înfricoşător. Aceasta poartă pomeți protetici, un ruj roşu aprins, pudră alb-porţelan şi lentile de contact care adaugă nuanţe de verde şi roşu ochilor ei albaştri.

Angelina spune că se bucură de faptul că Disney va spune povestea şi din punctul de vedere al personajului negativ. “Sper ca până la final să vedeţi o femeie care e capabilă să fie multe lucruri şi, doar pentru că se protejează şi e agresivă, nu înseamnă că nu poate să aibă şi calităţi. Poate sună ciudat să spui că vor fi lucruri utile în film pentru fetiţele care se vor uita, pentru că e ca şi cum le-ai îndemna să fie personajul negativ. Dar Maleficent este o persoană minunată, care nu este perfectă, e departe de perfecţiune”, a adăugat vedeta.

Regizorul peliculei este Robert Stromberg, unul dintre producătorii filmelor de mare succes „Avatar” si „Alice in Wonderland”. Trailerul are ca muzică de fundal cântecul ‘Once Upon a Dream’ de Lana del Rey.

Filmul va fi ecranizat pe 30 mai, anul curent.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente