Națiunile Unite invită tinerii la Conferința BISMUN 2014

BISMUN2014
Foto: Conferința BISMUN 2014. PC: bismun.com

A 6-a ediție a Conferinței BISMUN va avea loc în perioada 26-31 martie 2014 la Palatul Parlamentului din București și va reuni peste 200 de participanți din Europa, precum și din alte țări.

Această ediție își propune să aducă mai multe simulări de comisii care nu au fost prezente în anii precedenți, și anume: Consiliul Istoric de Tutelă și Consiliul Nord-Atlantic.
O altă noutate a acestei ediții va fi includerea unui comitet constituit din elevi de liceu. În plus, Conferința BISMUN 2014 va include, de asemenea, pentru prima dată, o simulare a Curții Internaționale de Justiție (CIJ).

În 2014 Conferința BISMUN se va concentra pe doctrina “Doar Război”, care, deși este strâns legată de ideea de conflict armat, de fapt, se referă la un set de reguli și condiții menite să descurajeze purtarea războiului. Filosofii, politologii și avocații au dezbătut pentru o perioadă lungă de timp cerințele legate de recurgerea la război și opiniile lor au variat foarte mult de-a lungul secolelor trecute.

Înregistrarea este deschisă până pe 28 februarie 2014.

Cei care se vor înregistra până pe 31 ianuarie 2014 vor achita o taxă de participare de 70€ (fără acomodare) sau 110€ (cu acomodare). Cei care se vor aplica în februarie, vor achita cu 20€ mai mult.

Taxa de participare include:

# cazare (după caz) – incluzând nopțile: 26/27, 27/28, 28/29, 29/30, 30/31 (martie 2014);
# prânz;
# pauzele de cafea și gustări;
# echipament de bun venit;
# certificat de participare;
# acces la anumite evenimente sociale.

Pentru a vă înregistra, îndepliniți formularul de pe această adresă.

Toate detaliile le găsiți pe pagina BISMUN.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente