Cei care simt românește sunt invitați la Școala de cultură românească

IMG_0109
Foto: Participantă la manifestațiile din 1 decembrie 2013 de la Chișinău

Platforma unionistă Acțiunea 2012 organizează în perioada 14 – 16 februarie 2014, la Onești – Bacău, Școala de cultură și afirmare românească.

Cea de-a IX-a ediție a Școlii are ca beneficiari 80 de tineri originari din Republica Moldova, care se pot înscrie la eveniment online.

Marea majoritate a participanților la această ediție de iarnă a SCAR vor fi selectați din Chișinău din rândul celor mai activi susținători ai reîntregirii naționale. Totodată, 10 unioniști din raioane vor avea oportunitatea de a fi admiși la cursurile de la Onești .

Toate cheltuielile care au legătură cu buna desfășurare a evenimentului (cazare, masă și altele) vor fi suportate de organizatori. La finalul evenimentului, participanții vor primi diplome de absolvire a cursurilor si vor beneficia și de surprize pregătite special pentru ei. Pentru a aplica la Școala de Cultură și Afirmare Românească doritorii trebuie să trimită până pe 2 februarie la adresa de e-mail [email protected] formularul de înscriere disponibil aici: formular de aplicare.

Mai multe detalii găsiți aici: SCAR

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente