Oportunitate de studii la Universitatea Central-Europeană din Budapesta

ftmba2014class-photo
Foto: PC: business.ceu.hu

Şcoala de Business a Universităţii Central-Europene (CEU) din Budapesta, Ungaria, anunţă înscrierea la programul de masterat Full-Time MBA program pentru anul 2014.

Studiile vor începe în septembrie 2014, iar dosarele pentru burse pot fi depuse cel târziu până la 31 ianuarie curent.

Scopul Programului este să-i ajute pe liderii talentați şi cu potenţial înalt, determinaţi să contribuie la prosperarea regiunilor în dezvoltare ale lumii. La dispoziţia acestora sunt puse cinci burse: trei cu acoperire totală (excepţie fac cazarea, întreţinerea şi alte cheltuieli) şi două cu o acoperire de 50%.

Pentru a fi eligibili, până la 31 ianuarie 2014 candidaţii interesaţi trebuie să trimită în adresa Universităţii Central Europene:

#1. Formularul de candidare – Completed MBA application – în regim online (mai multă informaţie referitoare la criteriile de candidare şi la procesul de admitere poate fi accesată aici);
#2. Un eseu la una dintre temele enumerate în CEU Leadership Scholars Program Application Form.

Selecţia se va face în baza calităţii eseurilor şi a scorului GMAT (Graduate Management Admission Test), care trebuie să depășească 600 de puncte.

Pentru alte informaţii poate fi contactată echipa de Admitere şi Recrutare a Şcolii de Business a Universităţii Central Europene – [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente