(foto) Cele mai rele ținute de la Globurile de Aur 2014

FFN_KM_GG_Arr_011214_51303333d
Foto: Lena Dunham categorizată drept una din cele mai prost îmbrăcate la Globurile de Aur 2014 PC: glamourmagazine.ro

Anul acesta, câteva vedete au dat-o rău în bară atunci când a fost vorba să-şi aleagă ţinuta pentru cel mai important eveniment al începutului de an: Globurile de Aur 2014.

Vedetele au cam greșit la capitolul textură, culoare sau țesătură care le avantajează silueta de obicei. După ce am privit cu mare atenţie parada rochiilor pe covorul roşu de la Globurile de Aur, am ajuns la concluzia că vedetele și-au ales ținutele pentru cel mai important eveniment de la început de an cu ochii închiși, cu toate că știm cât de bine sunt plătiți stiliștii vedetelor.
Vă prezentăm mai jos cele mai urâte rochii pe care le-am observat pe covorul roșu:

#1. Bérénice Bejo poartă o rochie Giambattista Valli care nu este cea mai potrivită alegere. Prea mult roşu, prea multe volănaşe, iar coafura e total nepotrivită.

Bérénice Bejo pe covorul roșu PC: glamourmagazine.ro
Bérénice Bejo pe covorul roșu PC: glamourmagazine.ro

#2 Lena Dunham. Să porţi o rochie galbenă pentru o ceremonie elegantă e o alegere cel puţin îndrăzneaţă. Şi există foarte puţine persoane căror această culoare li se potriveşte. Nu şi Lenei Dunham, care a dat greş cu această rochie galben-canar, fără bretele, semnată Zac Posen.

Lena Dunham la Golden Globes 2014 PC: glamourmagazine.ro
Lena Dunham la Golden Globes 2014 PC: glamourmagazine.ro

#3. Tina Fey. Pentru că ne place mult de Tina Fey, am vrea să-i transmitem doar atât: schimbă-ţi stilistul, draga Tina. Rochia (Carolina Herrera, ce-i drept) e ca un cort pictat şi o arată mai grasă cu cel puţin cinci kilograme, coafura pare făcută în grabă la un coafor de cartier.

Tina Fey pe covorul roșu PC: glamourmagazine.ro

#4. Edie Falco poartă o rochie Lanvin, însă nici culoarea, nici funda imensă de la gât nu-i fac vreun serviciu de imagine.

Edie Falco la Golden Globes 2014 PC: glamourmagazine.ro
Edie Falco la Golden Globes 2014 PC: glamourmagazine.ro

#5. Zoe Saldana este preferată pentru cele mai îndrăznețe ținute dar de data aceasta trebuie să o punem pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete. Rochia cu dantelă Prabal Gurung e prea încărcată de paiete, prea transparentă, prea nedefinită ca lungime şi… prea kitch pentru o ceremonie elegantă. Păcat de corpul impecabil al lui Zoe.

Zoe Saldana pe covorul roșu PC: glamourmagazine.ro
Zoe Saldana pe covorul roșu PC: glamourmagazine.ro

#6. Heidi Klum, un model şi un guru în ale modei a ales o astfel de rochie, deloc inspirată. Rochia Marchesa aleasă de Heidi Klum arată un pic cam demodată (mai ales în combinaţie cu pletele lăsate în vânt şi bretonul scurt) şi nu înţelegem absolut deloc de ce a ales să o accesorizeze cu acea… lesă agăţată de gât.

Heidi Klum pe covorul roșu PC: glamourmagazine.ro
Heidi Klum pe covorul roșu PC: glamourmagazine.ro

#7. Sandra Bullock a pariat pe o rochie din satin în trei culori, semnată Prabal Gurung. Şi a pierdut: rochia pare ieftină, croiala n-o avantajează deloc pe actriţă şi, pe deasupra, e şi destul de şifonată. Sandra, zău aşa, mai multă atenţie, vorbim despre Globurile de Aur!

Sandra Bullok pe covorul roșu PC: glamourmagazine.com
Sandra Bullok pe covorul roșu PC: glamourmagazine.com

#8. Drew Barrymore. N-ar trebui să fim răutăcioase cu o femei însărcinată (şi zâmbetul acesta o prinde atât de bine!) însă alegerea lui Drew Barrymore n-a fost deloc una fericită. Rochia Monique Lhullier cu floricele arată pe ea ca o cămaşă de noapte. Asta ca să nu mai aducem în discuţie potrivirea de nuanţe dintre ruj şi culoarea pantofilo.

Drew Barrymore la Golden Globes 2014 PC: glamourmagazin.ro
Drew Barrymore la Golden Globes 2014 PC: glamourmagazin.ro

#9. Giuliana Rancic poartă o rochie Lorena Sarbu. Ne-am fi lipsit de aplicaţiile cu floricele de pe rochie; iar culoarea n-o prinde deloc bine pe Giuliana

Giuliana Rancic  la Golden Globes 2014 PC: glamourmagazin.ro
Giuliana Rancic la Golden Globes 2014 PC: glamourmagazin.ro

#10 Paula Patton. Deși multe surse americane au  plasat-o în lista celor mai bine îmbrăcate vedete, revista Glamour a categorizat-o drept una dintre cele mai rele ținute.

Paula Patton la Golden Globes 2014 PC: glamourmagazin.ro
Paula Patton la Golden Globes 2014 PC: glamourmagazin.ro

Sursa: Glamourmagazine.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente