Concurs: Rezoluțiile Rodicăi Sirețeanu pentru 2014

SAM_1526retyuiyuhjj

Suntem pe ultima sută de metre a concursuliu #diez! Au mai rămas 3 zile în care puteți vota sau propune fapte bune și rezoluții. De data aceasta vă prezentăm visele Rodicăi, care au ajuns la noi în redacție pe data de 12 ianuarie, la ora 13:57. Baftă la toți participanții!

L-am aşteptat mult,cu speranţa că o să fie unul BUN,unul care să fie în stare să ia şi să adune toate bucăţele rupte din mine şi să „le pună la loc”.Cel ce deja  atrecut deja în istorie-anul 2013,m-a făcut mai puternică decît mă imaginam că puteam fi…; a făcut ca „ochii” raţiunii să se deschidă larg-larg! 2014 îl vreau liniştit,”nefugărit”,plin de oameni frumoşi la chip şi suflet ce vor avea o existenţă mare în viaţa mea,îl vreau cu lucruri frumoase,însă concrete(poate nu  multe,dar care să împlinească alte suflete) şi aici lista mai poate continua…De ceva timp am început a da  mai multă atenţie cifrelor(au ele o putere a  lor).Ne este demult cunoscut  gîndul că nu trebuie să regretăm  ceea ce ne-a fost dat să trăim/să întîlnim în calea noastră.Ştiu că perioadele din viaţă sunt  asemenea unor curenţi de apă…uneori  apare un  curen „bun”,care te ia şi te duce spre mal,spre apa mai caldă…uneori-un curent dur,ce te duce spre adîncuri reci şi întunecate.

1.În 2014 aştept curenţi  care să mă facă să fiu mai puternică,mai încrezută şi să pot să adun mult-mult-mult curaj!

2.În 2014 vreau să cunosc oameni frumoşi la chip şi suflet,de la care să „iau” multe bune şi să implementez în scopurile şi naivele mele vise.

3.Vreau ca în 2014 să fiu cu MAMA muuuult şi ca ochii Mei,să plîngă pentru ai Ei ; durerile(fizice şi sufleteşti) să le simt eu,iar  fiecare strop de linişte,împlinire şi fericire din viaţa mea,să-l  înmulţesc la infinit şi să i-l dăruiesc ei.

4.În 2014 îmi doresc să mă conving că „a fi mic” sau  „a fi mare” NU e punctul forte de care depinde cîtă fericire şi apreciere „primeşti”.

5.Vreau în 2014 ca să nu mai trebuiască să demonstrez că apreciez pe cineva,că ţin la cineva,că vreau să fiu alături de cineva….pur şi simplu să se observe de la sine…şi asta e de-ajuns.

6.În 2014 doresc să „ajung” în locuri ,unde să imortalizez momente ce nu se vor mai repeta.

7.Vreau ca în 2014 să învăţ bine 2 limbi străine!

8.În 2014 îmi doresc  ca oamenii să aibă mai multă grijă unii de alţii,să-şi ofere mai multă atenţie,căldură şi momente unice.

9.Îmi doresc ca în 2014 să văd oameni  ce nu poartă careva măşti  pentru a obţine un profit.Vreau să văd persoane ce sunt ele înuşi,care nu-şi atribuie vreun  rol,ce nu e în stare să-l poarte demn.

10.În 2014 vreau să las grijile şi să încep a TRĂI!

Sunt doar unele din rezoluţiile ce mi le propun, cîteva din lucrurile pe care trebuie să le învăţăm cu fiece zi să le facem BINE,să le facem pentru că aşa simţim,dar nu din obligaţie şi să nu mai fie ceva ieşit din comun,ci o NORMĂ. Love and Peace,people!Învăţaţi a TRĂI!

*NB: Acest text este participant în concursul lansat de #diez “Ştiri despre tine. 2013 spre 2014“. Premiul care-l așteaptă pe cel mai creativ/ă și ingenios/oasă este un Samsung Galaxy Tab 2. Cei care au devenit curioși pot citi aici regulamentul concursului. Așteptăm mesajele voastre la adresa [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente