(foto) Top 7 cei mai sexy sportivi

tumblr_m7we4kWxo81rt6onko2_1280
Foto: Marcelo Chierighini, înotător brazilian PC: julianavrc.tumblr.com

#diez a hotărât să facă un top al celor mai sexy sportivi din lumea întreagă. Pe locul întâi l-am plasat pe Marcelo Chierighini, înotătorul brazilian, după care îl urmează și Danell Leyva, Fredrick Ljunberg, Tom Brady, Thom Evans și desigur Christiano Ronaldo și David Beckham.

#1. Marcelo Chierighini – înotătorul în vârstă de 22 de ani din Brazilia. A câștigat medalia de bronz la FINA World Swimming Championships în 2010. Anterior, a participant și la jocurile olimpice din 2012 care s-au desfășurat la Londra. Nu doar femeile sunt frumoase în Brazilia, Marcelo este o dovadă fermă că au și bărbații chipeși. Urcă pe 1-ul loc în topul nostru.

pagerrtrteeeeeeee
Marcelo Chierighini, înotător brazilian PC: colaj #diez

#2. Danell Leyva are 22 de ani originar din America. În 2012 a luat medalia de bronz la Jocurile Olimpice din Londra la categoria gimnastică. În 2011 a mai luat medaliile de aur la campionatele naționale de gimnastică, la secțiunea paralele.

Danell Leyva, gimnast PC: lifestylemiami.com
Danell Leyva, gimnast PC: lifestylemiami.com

#3. Fredrik Ljungberg – fost fotbalist suedez în vârstă de 36 de ani. A fost căpitanul echipei naționale suedeze de fotbal. Model pentru lenjeria lui Calvin Klein până în 2007. Actualmente reprezintă branduri precum Puma, ESPN și Pepsi.

Fredrick Ljunberg, fotbalist PC: besedky.ru
Fredrick Ljunberg, fotbalist PC: besedky.ru

#4. Tom Brady – fotbalist american. Are 36 de ani și este și cel mai bine plătit jucător din Liga de Fotbal Americană.  Este cuplat cu Gisele Bündchen.

Tom Brady, fotbalist PC: colaj #diez
Tom Brady, fotbalist PC: colaj #diez

#5. Cristiano Ronaldo are 28 de ani și este un fotbalist portughez, care evoluează pentru clubul spaniol Real Madrid și pentru echipa națională de fotbal a Portugaliei. Anul trecut a reușit calificarea la Mondialul din Brazilia, devenind cel mai bun marcator din istoria lusitanilor.

Christiano Ronaldo, fotbalist PC: top10buzz.com
Cristiano Ronaldo, fotbalist PC: top10buzz.com

#6. David Beckham, 38 de ani, fotbalist englez. În 2013 s-a retras din marele fotbal, ultimul meci oficial l-a jucat alături de Campioana Franței, Paris Saint-Germain.

David Beckham pentru Armani PC: plus.google.com
David Beckham pentru Armani PC: plus.google.com

#7. Thom Evans – fos jucător de Rugby Scoțian, actual fiind model. Are 28 de ani.

Thom Evans, jucător de rugby PC: bellazon.com
Thom Evans, jucător de rugby PC: bellazon.com

Cele mai sexy sportive le vedem aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente