Hai să facem ceva interesant. Recomandări pentru sâmbătă, 11 ianuarie

lucian
Foto: Repetiții din 2009 ale formației 4,5 PC: Lucian Ciubotaru

Sâmbăta va fi multă muzică bună, discuții interesante și o atmosferă aparte de a prinde gustul anului 2014, vedeți mai jos selecția de azi, 11 ianuarie, a echipei #diez.

#1. Cine? Care? Cum?

ev1

Joc intelectual individual, sâmbătă, 11 ianuarie, ora 12:00, Erudit Club (str. Puşkin 52). Contribuția la joc e de 50 lei, marele premiu certificat-cadou de 400 lei, detalii pe Facebook

#2. Gerar

ev2

Festival Republican Etnofolcloric cu scopul de a promovași cultiva interesului față de frumoasele Datini şi Obiceiuri de Iarnă ale poporului nostru! La ora 12.00, la centrul Artico, detalii pe Facebook.

#3. Offline-ul iubitorilor de SF și Fantasy

Personaje din Gormenghast PC: mervynpeake.org
Personaje din Gormenghast PC: mervynpeake.org

Fanii cărților și filmelor fantasy se adună la ora 13.00 la Pizzamania (Ismail 88) pentru a discuta despre cartea lui M. Peake – „Gormenghast”. Detalii la Dumitru.

#4. Chirița în provincie

Chirița în Provincie la Teatrul Eugene Ionesco PC: Facebook
Chirița în Provincie la Teatrul Eugene Ionesco PC: Facebook

Pe scena Teatrului Eugene Ionesco se ca juca comedia “CHIRIȚA ÎN PROVINCIE”, în regia lui Petru Vutcarau, cu Igor Chistol în rolul Chiriței. Peste 14 ani, în 2007, rolul Chiriței îl prelua Veaceslav Sambris, iar astăzi „coana Chirița ot Barzoieni” e a lui Valeriu Pahomi. Mereu actual, cel mai longeviv spectacol din R. Moldova se joacă cu sălile pline chiar și după 20 de ani. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pe 10, 11 și 12 ianuarie sunt ultimele spectacole din cadrul campaniei ”Sărbători fără sfârsit”. După fiecare spectacol are loc o tombolă cu premii, iar duminica va fi extras marele premiu – o vacanță la munte pentru două persoane. Toți cei cu numele de Chirița, Chira sau Chiralina au reducere de 50% la bilete.

#5. Independent guitar music night

La acordeon, Serviu Beneș
La acordeon, Serviu Beneș

Acordeonistul din 4,5 si fondatorul formației Crossroads, Serviu Beneș a revenit din Anglia pentru o vacanță, si a hotarât sa treacă prin Brainstorm cafe cu o chitară, ca sa ne cante ceva. Intrarea 20 lei, evenimenul va avea loc la ora 18.00, la Erudit Club, detalii pe Facebook.

#6. City Quest – 67 „Один дома”

ev4

Un joc nou în 2014 de City Quest, așa că dacă vreți un pic de adrenalină și aventură puteți veni la ora 20.00, în fața la Gotter (Traian 22) detalii pe Facebook.

#7. Concert folk/indie Samuel

ev6

Samuel e un proiect a lui Jordan Meeks, acesta va cânta la Muzeul Zemstvei cu începere de la ora 19.30, intrarea 25 lei, detalii pe Facebook.

#8. Funky Nibiru 

ev5

Spălătorie te invită la o seară de Funky de Stil Vechi, cunoscut în popor sub denumirea de OldSchool. Cu începere de la ora 20.00, la Teatru-Spălătorie, intrarea 20 lei, detalii pe Facebook

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente