Un instructor a pretins 400 de euro pentru permisul auto

Scoala-de-soferi
Foto: PC: timetv.ro

Un instructor auto din Edineţ a fost reţinut de ofiţerii Direcţiei Nord a CNA şi procurorii anticorupţie, fiind suspectat de extorcarea a 400 de euro de la un bărbat.

Un instructor auto din Edineţ a fost reținut de ofițerii Direcției Nord a CNA şi procurorii anticorupție, fiind suspectat de extorcarea a 400 de euro de la un bărbat.

Potrivit declarantului, angajatul Școlii auto i-ar fi cerut banii pentru a-i aranja susținerea cu succes a examenului de calificare auto şi eliberarea permisului de conducere pentru categoriile B şi C. Instructorul a fost reținut, astăzi, în flagrant, în momentul primirii banilor după care a fost escortat la sediul DGT Nord a CNA unde se va afla 72 de ore.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru corupere pasivă. Dacă va fi găsit vinovat, inspectorul riscă închisoare de la 5 la 10 ani cu amendă în mărime de la 1.000 la 3.000 unități convenționale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente