Master în Diplomație și Relații Internaționale în Spania

1_4_3_5_ESCUELA_G
Foto: PC: exteriores.gob.es

Școala Diplomatică din Madrid anunță despre oferirea, pentru anul academic 2014-2015, a unui curs de Master în Diplomație și Relații Internaționale.

Candidații din străinătate urmează să dețină un nivel suficient de cunoaștere a limbii spaniole, care poate fi argumentat prin deținerea Diplomei pentru examenul de limbă spaniolă (DELE), nivel mediu. Costul cursului este de 1000 euro. Cererile de înscriere la concurs se vor depune penă la 31 ianuarie 2014.

Regulamentul concursului și formularul de înscriere pot fi accesate pe pagina web a Ministerului Afacerilor Externe și Cooperării din Spania www.maec.es în secțiunea referitoare la Școala Diplomatică.

Update (25 februarie 2014): Ambasada Spaniei la București informează despre prelungirea termenelor de depunere a actelor pentru examenul de admitere la Masterul interuniversitar în Diplomație și Relații Internaționale care se va desfășura la Școala Diplomatică din Madrid în anul academic 2014 – 2015. Termenul limită de depunere a actelor și a cererilor de înscriere – 4 martie 2014. Probele și interviurile se vor realiza până la data 20 mai, iar lista candidaților admiși se va publica până la data de 30 iunie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente