Burse de școlarizare în Arte și Cultură în Indonezia

15385
Foto: Burse de Artă și Cultură în Indonezia. PC: kemlu.go.id

Tinerii iubitori de artă și cultură sunt invitați să aplice pentru bursele de școlarizare oferite de Indonezia.

Bursele indoneziene de Artă și Cultură au fost lansate pentru prima data în 2003 și au fost oferite inițial țărilor membre ale Dialogului Pacific de Sud-Vest (SwPD): Australia, Noua Zeelandă, Papua Noua Guinee, Filipine, Timorul de Est și gazda – Indonezia. De-a lungul anilor, bursa a fost extinsă pentru a include țările membre ale ASEAN, ASEAN +3, țările PIF, precum și mai multe țări din toate regiunile din lume, inclusiv în Țările de Jos.

Candidații ar trebui să fie, de preferință, cu vârste cuprinse între 21-30 ani și să dețină cel puțin o diplomă de liceu. Candidații ar trebui să aibă un interes mare și talent în arte. Studenții la arte sau cei cu un istoric academic pe cultura indoneziană sunt încurajați să aplice.

Programul va dura aproximativ 3 luni, începând cu 8 martie până la 22 iunie 2014.
Prima săptămână se va desfășura în capitala Indoneziei, Jakarta, studiile continuând la ”Universitas Pembangunan Nasional Veteran” din Yogyakarta. De asemenea, va trebui să vă obișnuiți cu vizite la diverse ONG-uri, organizații civile, alte universități, mass-media, oficii guvernamentale, destinații religioase și turistice.

Bursa acoperă:

# taxa de școlarizare
# zbor econom tur-retur cu avionul
# acomodare
# masă de 3 ori pe zi
# asigurare medicală
# alocație lunară de $123

Termenul limită pentru potențialii solicitanți de a trimite aplicările sale la Ambasada Republicii Indonezia de la Haga este 15 ianuarie 2014.

Pentru mai multe informații consultați Programul, formularul de aplicare, pagina de Facebook, blogul instituției sau e-mail-ul [email protected].

Răspunsurile la întrebările dvs le puteți afla scriind pe e-mail: [email protected] sau fax: +31703643331.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente