Top 10 cele mai piratate seriale TV din 2013

Game of Thrones_title_season_3
Foto: Poster Game of Thrones sezonul 3 PC: davewirth

Serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a generat pentru al doilea an consecutiv cele mai multe descărcări ilegale pe internet şi ocupă astfel primul loc în topul celor mai piratate producţii TV din 2013, au anunţat editorii site-ului TorrentFreak.

#1. Game of thrones

Astfel, serialul „Urzeala tronurilor”, realizat de televiziunea HBO pe baza romanelor fantasy scrise de George R.R. Martin, a fost descărcat de 5,9 milioane de ori prin intermediul aplicaţiei BitTorrent. Această cifră spectaculoasă indică faptul că serialul a fost urmărit în mod ilegal mai mult decât a fost urmărit în mod legal. Sezonul al treilea al show-ului a avut o medie de audienţă în Statele Unite de 5,5 milioane de telespectatori.

Clasamentul nu a ţinut însă cont de descărcările ilegale ale serialului de pe celelalte două site-uri majore de torente – The Pirate Bay şi Kickass Torrents -, ceea ce înseamnă că cifra totală referitoare la descărcările ilegale ale serialului „Urzeala tronurilor” este în realitate mult mai mare.

#2. Breaking Bad

Pe locul al doilea se află serialul „Breaking Bad”, produs de televiziunea AMC. Episodul final al acestui serial a generat 4,2 milioane de descărcări, potrivit site-ului TorrentFreak.

#3. The Walking Dead

Locul al treilea este ocupat tot de o producţie a AMC, serialul „The Walking Dead”, care a generat 3,6 milioane de descărcări.

#4. The Big Bang Theory

#5. How I met Your Mother

#6. Homeland

#7. Vikings

#8. Suits

#9. Hannibal

#10. Arrow 

Sursa: Mediafax

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente