(video) Natalia Barbu într-un video din baie sau Tony îi un bărbat tare norocos

Untitledsa
Foto: PC: Natalia Barbu în vacanță a filmat un videoclip. Imagine de pe YouTube

Cu fără prea mult tam-tam și buget de milioane Natalia Barbu face clipuri în vacanță, în baie, acolo unde o prinde inspirația. Iată rezultatul muncii asidue.

Natalia Barbu a demonstrat că pentru un videoclip nu ai nevoie de echipe și buget mare, doar de o vacanță în Miami, un jacuzzi, lumânări și un soț cu numele Tony Sota. Uite așa interpreta le-a făcut fanilor un cadou, de parcă ei au cerut asta, de sărbători. După cum scrie Allfun, Natalia a postat un mesaj personalizat pe pagina ei de Facebook: ”Dragii mei, de sărbători m-am gândit să vă fac cadou un clip pe care l-am creat împreună cu soțul meu la începutul anului la Miami. L-am tot ținut ascuns numai pentru noi, dar acum am simțit că a venit momentul să îl împart și cu voi. Este o producție „home video”, de suflet, filmată de Toni și de mine. Sper să găsiți sufletul și iubirea pe care le împărtășim cu voi. Așa cum o să vedeți, confesiunea mea este sinceră, iar la filmări nu s-au folosit nici un fel de…haine.”

Untitledsfd

Untitled

Clipul nu are multe imagini vizuale, doar două ambianțe: în cadă și în afara căzii. În schimb Natalia lasă mult loc pentru imaginație, deoarece producția vine chiar din casă și nu pentru că ea e complet goală. Restul urmează să fie analizat de voi. Iată video-ul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente