[decembrie] #5 Încarcă un video haios pe YouTube

Untitled1
Foto: PC: Captură video

Zilnic pe YouTube sunt vizionate sute de clipuri. Muzicale sau nu, haioase sau ba, acestea demonstrează că oamenii devin tot mai ironici și sperăm că într-un final autoironici. Iată și tentativa noastră, planificată în noiembrie, realizată în noiembrie, publicată în decembrie.

Dance like nobody’s watching” este un mic proiect început pe internet. Diferite personaje își pun căștile în urechi și dansează în locuri publice. Oamenii din jur bineînțeles nu aud muzica, doar văd cum cineva se mișcă ritmic sau mai puțin ritmic. Uite aici câteva dintre originalele de pe internet.

Uite aici varianta noastră. Nu este perfectă! și nici măcar nu este pe YouTube (*sperăm că voi veți fi mai norocoși și să nu veți fi cenzurați atât de mult) dar dacă această postare adună 100 de like-uri noi promitem să mergem o dată pe lună, într-un spațiu public și să dansăm pentru oamenii uimiți din capitală.

[decembrie] #5 Încarcă un video haios pe YouTube from Nata Andreev on Vimeo.

Ca să reușim să îndeplinim toată lista, până la sfârșitul acestui an, căutăm voluntari pentru punctele #9 și #10. Ne puteți scrie pe Facebook sau un email la adresa [email protected]. Totul este foarte simplu, câteva paragrafe cu text și poze, chiar făcute cu telefonul mobil. Așteptăm!

P.S: Uite aici dovada că eu pot dansa mai bine:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente