(video) Un prezentator de știri cântă despre vasectomie într-un video de Crăciun

29ea58b08339c8cc05ab0edfb99fd314

Pentru americani Crăciunul este una din cele mai importante sărbători ale anului. Multe familii pregătesc câte o felicitare sau mai multe, în care împărtășesc cu toată lumea realizările personale din ultimul an. Dar cu siguranță următoare felicitare este foarte diferită de celelalte, cel puțin prin faptul că Penn, tata, povestește despre vasectomia de care a avut parte în acest an.

Prezentatorul de știri de la postul WNCN, Penn Holderness, a lansat recent un videoclip, împreună cu toată familia sa. Aceștia locuiesc în orașul Raleigh, din statul Carolina de Nord. Video-ul este tradiționala felicitare de Crăciun, doar că într-o formă diferită și cu un conținut deosebit de celelalte. Îmbrăcați în pijamale cu dungi roșii și verzi, aceștia au strâns mai mult de 12 milioane de vizualizări, până la momentul scrierii acestui articol.

Eroii videoclipului sunt: fiul în vârstă de 4 ani, Penn Charles, fiica în vârstă de 6 ani, Lola și soția, Kim. Fiecare din ei pe rând povestesc  Atunci când vine rândul lui Penn și acesta arată la locul liber din cărucior, el spune că acolo nu va apărea un bebe, deoarece el tocmai a avut parte de o vasectomie, iar recuperarea trece mai ușor în pijamalele de Crăciun!

La sfârșitul videoului soția lui Penn anunță despre cea mai importantă decizie pe care a făcut-o acesta în acest an. El lasă jobul de prezentator și începe să lucreze împreună cu Kim.  Așteptăm reacțiile tale la această felicitare de Crăciun.

 

Sursa: time

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente