Ce fel de urări de bine se trimit de Crăciun sau Anul Nou

bucurie
Foto: Felicitare de sărbători PC: Mircea Drăgan

De sărbători persoanele sunt mereu mai deschise să spună cuvinte frumoase însă din păcate nu mereu și personalizate. Acest lucru la observat și Mircea Drăgan care a creat o felicitare șablon pentru sărbătorile de iarnă.

În telefon am încă salvate mesaje de anul nou din 2009, care la sigur vor veni și anul acesta. Un cuvânt schimbat sau poate nu.

De ex:

”Fie ca în anul care începe să-ți așterne în cale o potecă netedă, vegheată de steluțe norocoase și îngeri bălai. Iar toate dorințele tale să se împlinească”

sau

”Fie ca în noul an Dumnezeu să-ți dea de toate: stimă, respect, dreptate, să ai noroc de care să depindă visele tale, inima să-ți fie învăluită de misterul dragostei eterne, pașii să-ți fie îndrumați de lumina fericirii, să fii bun și să primești bunătate, să te bucuri de fericirea altora, să înveți să zbori doar spre adevăr și niciodată să nu cazi. Toate câte le dorești să se împlinească.”

sau

”Fie ca în noul an să-ți intre în suflet pacea și forța de a fi mereu învingător, să te bucuri din plin de momentele care îți fac viața mai frumoasă și să iubești, pentru că iubirea e cheia sufletului fiecărui om. La mulți ani!”

sau

”Fă un pas, te așteaptă un nou an. Să dea Domnul ca el să fie fără obstacole, să urci ușor treptele succesului și să ai drept călăuză fericirea și dragostea”.

sau

”Fie ca în noul an să ai idealurile la picioarele tale, visele în palma ta, fericirea în ochii tăi, bucuria pe buzele tale”.

Voi ce fel de mesaje deobicei primiți de Crăciun sau Anul Nou?

Sursă poză: sirb.net

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente