(video) Carla’s Dreams și Loredana au lansat videoclipul piesei „Lumea ta”

loredana-carlas-dreams
Foto: PC: agentiadepresamondena.com

Carla’s Dreams și Loredana au lansat astăzi, 21 decembrie, videoclipul piesei „Lumea ta”, filmat acum câteva săptămâni în România.

Filmările pentru videoclip au avut loc în studiourile MediaPro din Buftea și în parcul Orășelul Copiilor din Bucuresti, în regia lui Matei Dima, primul roman care a câștigat un premiu YouTube.

Videoclipul a fost filmat acum doua săptămâni, la temperaturi foarte mici! În ciuda frigului, filmările au decurs excelent! Povestea clipului este despre cum sa rămâi copil, despre revoluția inocentei și imaginației într-o lume care a uitat să zâmbească și să se joace”, a declarat anterior Loredana.

Și solistul de la Carla’s Dreams a fost încântat de aceasta colaborare: “‘Lumea ta’ este a doua piesă lansată de Carla’s Dreams în România și ne bucurăm ca și de data aceasta, colaborăm cu o artistă românca. Prin aceasta piesa am încercat să transmitem ceea ce credem cu adevarat: stă în puterea noastră să ne facem viața mai frumoasă și să luptăm, chiar dacă de multe ori, pare imposibil. Suntem onorați ca Loredana, un nume atât de mare din industria muzicala, a acceptat invitația noastră și suntem foarte incantați de rezultat”, a spus artistul moldovean.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente