STEP Beyond – granturi de călătorii pentru artiști

Travel Art journal kit adventure challenge

Granturile ”STEP Beyond Travel” sunt destinate artiștilor și pentru orice fel de lucrători care colaborează în domeniu cultural – cu acordare priorității persoanelor până la 35 ani și care se află în primii zece ani ai carierei lor – pentru a călători în UE și țările vecine.

Granturile STEP Beyond sprijină artiștii și lucrătorii din sectorul cultural, care vor să călătorească peste hotare, într-un spațiu european mai larg, să exploreze mai mult, să stabiliească noi relații și colaborări. Ei de asemenea trebuie să folosească călătoriile drept mijloc de dezvoltare profesională și strângere de fonduri pentru proiectele lor.

În special sunt bineveniți aplicanți din următoarele țări: Algeria, Armenia, Azerbaidjan, Egipt, Georgia, Israel, Iordania, Liban, Libia, Moldova, Maroc, teritoriile palestine, Siria, Tunisia, Turcia și Ucraina.

STEP Beyond sunt granturi destinate numai pentru cheltuielile ce țin de biletele de călătorie. Granturile variază de la 250 € la 700 €. Mai multe detalii despre eligibilitate și alte condiții de participare aflați accesând linkul mladiinfo.eu.

Travel Art Journal Kit Challenge

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente