Delegația Parlamentului RM a avut o întrevedere cu reprezentanții FMI

FMI 1 12.12.2013
Foto: Reprezentații FMI în Moldova, PC: parlament.md

Delegația Parlamentului Republicii Moldova a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanții misiunii Fondului Monetar Internațional.

La întrevedere au participat vicepreședinții Parlamentului Andrian Candu, Liliana Palihovici și Oleg Bodrug, Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță, Ion Balan, Președintele Fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț și deputatul Valeriu Guma. De asemenea, la discuții au participat Ministrul Economiei, Valeriu Lazăr și Ministrul Finanțelor, Anatol Arapu.

În cadrul întrevederii au fost discutate o serie de aspecte legate de evoluţiile înregistrate de Republica Moldova în colaborarea cu FMI, implementarea reformelor pentru creșterea economică și dezvoltarea țării.

Parlamentarii i-au anunțat pe reprezentanții misiunii FMI că, la inițiativa Comisiei economie, buget și finanțe, au fost organizate dezbateri publice pe marginea proiectului politicii buget-fiscale pentru anul viitor, fiind consultați reprezentanții sindicatelor, patronatelor și ai mediului de afaceri la elaborarea actelor legislative, ne informează comunicatul de presă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente