Decembrie 13 vineri. Ce facem și ce evenimente ne așteaptă?

motobabe-calendar-13-december-16
Foto: Calendar decembrie 2013 PC: motorcycle-usa.com

Vineri 13 nu este neapărat o zi în care te paște pericolul, chiar dacă e sărbătoarea sfântului Andrei. Despre ce poți să faci astăzi, îți spune #diez.

#1. DA! Transport pentru TINEri!

DA! Transport pentru TINEri! PC: Facebook
DA! Transport pentru TINEri! PC: Facebook

Studenții originari din două localități ale țării, care învață în Chișinău, pot beneficia de transport interurban la preț redus. Astfel, un ONG din țară a lansat un program, prin care sunt efectuate curse regulate către Bălți și Cahul și retur, la un preț mai mic decât cel oficial. Microbuzele expres spre Bălți și Cahul, care pleacă vineri după prânz și se întorc în Chișinău duminică, oferă bilete de doar 64 lei (Cahul) și respectiv 54 (Bălți). Totuși, locurile trebuie rezervate din timp, pentru a putea beneficia de ofertă. Mai multe detalii, le găsiți aici.

#2. Teatrul U.S.A. „Numitorul Comun” de regretatul Eugen Cioclea

Andrei Sochircă PC: Facebook
Andrei Sochircă PC: Facebook

Un monospectacol cu selecții din creația regretatului poet Eugen Cioclea în cadrul Concursului-recital „Valeriu Cupcea” cu actorul Andrei Sochirca de ziua Sf. Andrei. Intrarea este liberă.
Unde? Casa Actorului. Uniunea Teatrala.Str. Puskin, 24 et.4 (Langa casele Palatului National. Puskin intersectie V. Micle.

#3. PARTY: Students + Companies = Love

PC: Facebook
PC: Facebook

Ad Astra Group invită tinerii la o întîlnire cu angajatorii: „Career For Me Party”. Mai multe detalii le aflați pe pagina de Facebook a evenimentului și din afișul de mai sus.

#4. BLVCK FRIDAY #3 la Tipografia 5

PC: Facebook
PC: Facebook

Organizatorii nu ne zic prea multe despre evenimentul de astăzi seara.Tot ce ne zic e că vom avea parte de buna dispoziție și de distracție pe cinste. Intrarea costă 50 de lei și nu uitați de Dress Code.

#5. Vineri pe Vinyl #3

PC: Vineri pe Vinyl
PC: Vineri pe Vinyl

Și în această vinere vom asculta muzică pe vinyl la Spălătorie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente