Leancă l-a invitat la ceai pe Voronin

IMG_9529
Foto: Iurie Leancă

Premierul Iurie Leancă, care a fost chemat pentru a treia oară în Parlament la dezbaterea unei noi moțiuni de cenzură, l-a invitat pe Vladimir Voronin la un ceai.

Premierul le-a mulțumit comuniștilor pentru acest prilej.

„Le mulțumesc comuniștilor că nu au părăsit sala Parlamentului și au ascultat reușitele guvernării din ultimii ani. Nu e pierdut timpul pentru comuniști. Ei încă pot să revină la interesul oamenilor”, a menționat premierul.

În replică, Voronin a spus că Leancă nu ar trebui să-i laude pe comuniști. „Nu ne lăuda, Leancă, pentru că atunci când vom veni la guvernare nu vei mai lucra în Guvern. Eu vreau să vă întreb cum se formează produsul intern brut (PIB)? Sau la MGIMO nu v-au învățat asta?”, a întrebat Voronin.

Leancă le-a mulțumit profesorilor care l-au învățat, dar în același timp s-a referit la studiile lui Voronin. „Nu țin minte unde ați învățat dvs. Eu vă invit la Guvern la un ceai și vă voi explica ce înseamnă PIB și cum se formează. Mai mult, vă invit la o dezbatere televizată pentru a discuta acest subiect. Sper că ați acceptat deja acest lucru”, a punctat Iurie Leancă citează ZiarulNațional.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente