Vlad Filat a fost reales preşedintele PLDM

pldm8dec13c9
Foto: Vlad Filat rostește un discurs de la tribună. PC: pldm.md

Astăzi, 8 decembrie, la Congresul VI al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat a fost reales în funcţia de preşedinte. Congresul s-a desfăşurat cu genericul ”Înainte, nu înapoi!”

La congres au participat 4500 de membri de partid din partea tuturor organizaţiilor teritoriale, inclusiv 31 de deputaţi, 320 de primari, 15 preşedinţi de raioane, miniştri şi viceminiştri. De asemenea, la Congres au fost prezenţi peste 300 de invitaţi din ţară şi de peste hotare, inclusiv și Mihail Saakașvili.

 

Mihail Saakașvili la Congresul PLDM. PC: pldm.md
Mihail Saakașvili la Congresul PLDM. PC: pldm.md

Vlad Filat a mulţumit pentru încrederea acordată şi a declarat că, de acum încolo, va munci şi mai mult, pornind de la responsabilitatea enormă pe care o implică funcţia sa. “Vom depune mai mult efort pentru a merge înainte. Vom iniţia o amplă campanie de informare cu privire la integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Vom informa despre ce înseamnă această integrare, despre beneficii şi paşii care vor fi întreprinşi”, a spus Vlad Filat.

 

Filat mulțumește celor care îl susțin. PC: pldm.md
Filat mulțumește celor care îl susțin. PC: pldm.md

În discursul său în faţa delegaţilor, preşedintele PLDM a spus că, în cei şase ani de la constituire, PLDM a reuşit, în mare parte, să-şi atingă obiectivele propuse.

 

Prim-ministrul Iurie Leancă la Congresul partidului său. PC: pldm.md
Prim-ministrul Iurie Leancă la Congresul partidului său. PC: pldm.md

Prim-vicepreşedintele PLDM, premierul Iurie Leancă, a afirmat că, în prezent, Moldova este tratată cu respect şi încredere de partenerii internaţionali. “Iată de ce suntem condamnaţi să continuăm reformele”, a precizat Iurie Leancă.

Congresul VI al Partidului Liberal Democrat din Moldova a adoptat Manifestul politic, care stabileşte angajamentele pe care PLDM şi le asumă în calitate de promotor al ireversibilităţii parcursului european al ţării şi integrarea Republicii Moldova în spaţiul comunitar.

Pentru toate detaliile consultați sursa: pldm.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente