Concurs de fotografie, desen şi caricatură pe tema incluziunii sociale

© Martin Investigative Services, private investigators, www.mar
Foto: PC: investigatorconfidential.com

Coaliția Nediscriminare lansează concursul de fotografie, desen și caricatură cu tema „Incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități”. Concursul are drept scop sensibilizarea societății cu privire la incluziunea socială şi promovarea imaginii pozitive a persoanelor cu nevoi speciale.

În concurs sunt acceptate și alte teme, precum evitarea stigmatizării și discriminării persoanelor cu dizabilităţi, implicarea activă, istorii reale ș.a. Cele mai bune lucrări vor fi plasate pe site-ul oficial al Coaliţiei Nediscriminare: www.nediscriminare.md şi pe pagina de Facebook.

Materialele prezentate vor fi evaluate în baza următoarelor criterii:
# încadrare în tema concursului;
# creativitate şi originalitate;
# calitate artistică/tehnică.

Fotografiile înscrise în concurs trebuie să fie de o calitate înaltă şi să aparţină expeditorului. La elaborarea lucrărilor artistice (caricaturi/desene) se acceptă executarea în material şi tehnici mixte. Atât fotografiile, cât şi desenele/caricaturile trebuiesc expediate în format electronic sau prezentate pe suport de hârtie la adresa CND (str. Alexandru cel Bun 98A, et.4, of.4). Toate lucrările vor fi însoţite de o descriere succintă a semnificaţiei sale.

Participanţii la concurs trebuie să fie proprietarii tuturor drepturilor asupra lucrării înscrise în concurs. Coaliţia Nediscriminare nu îşi asumă nici o responsabilitate privind eventualele încălcări ale dreptului de autor. Trimiterea fotografiei/desenului semnifică acceptul participantului de a oferi organizatorilor dreptul de a publica imaginile respective, integral sau parţial, în format digital şi/sau tipărit, fără nici o remunerare. Eventuala folosire a imaginilor va fi însoţită de menţionarea numelui autorului.

Materialele pot fi expediate la adresa electronică: [email protected], cu adnotarea “CND: Concurs fotografie”. Data limită pentru expedierea lucrărilor este 8 decembrie, ora 13:00. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de Facebook a CND și printr-un e-mail pe data de 9 decembrie 2013. CND va premia autorii celor mai bune lucrări pe data de 10 decembrie, cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Omului .

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente