Prim-ministrul Iurie Leancă a felicitat naţionala de handbal masculin

IMG_8194
Foto: Premierul Iurie Leancă și handbaliştii moldoveni. PC: gov.md

Premierul i-a felicitat pe handbaliştii moldoveni şi le-a mulţumit pentru emoțiile pozitive și performanțele obținute la Cupa Intercontinentală la Handbal, câștigată de ”tricolori” în Mexic.

Vă mulțumesc pentru această victorie. În lumea sportului, ați reușit să creați o imagine pozitivă a Republicii Moldova. Handbalul este un joc în care contează munca în echipă. Sunt convins că veţi obţine şi alte succese. Vă urăm noi victorii”, a declarat Iurie Leancă.

Prim-ministrul le-a înmânat sportivilor câte o diplomă din partea Guvernului. Totodată, şeful Executivului a primit o minge semnată de toţi handbaliştii şi una dintre medaliile obţinute în această competiţie.

Șeful Executivului a primit o minge semnată de toţi handbaliştii şi una dintre medaliile obţinute în această competiţie. PC: gov.md
Șeful Executivului a primit o minge semnată de toţi handbaliştii şi una dintre medaliile obţinute în această competiţie. PC: gov.md

Întrevederea a avut loc la Guvern, unde a participat toată echipa de handbal masculin Under 21 care s-a întors de la cea dea II ediţie a Cupei Intercontinentale la handbal ce s-a desfăşurat în perioada 25 – 29 noiembrie 2013 în Mexic.

În cadrul turneului Challenge Trophy, echipa națională a Republicii Moldova de handbal a avut o prestaţie de excepţie, reuşind să învingă reprezentativele Nigeriei, Australiei, Mexicului şi Uzbekistanului şi cucerind astfel în premieră titlul intercontinental.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente