Sărituri cu schiurile: Schlierenzauer obține prima victorie la Cupa Mondială din acest sezon

gregor_schlierenzauer_640x360_crop_rozmiar-niestandardowy
Foto: Gregor Schlierenzauer învingător în prima etapă de la Kuusamo, Finlanda. PC: smcloud.net

Austriacul Gregor Schlierenzauer a început apărarea titlului mondial de sărituri de pe trambulină cu prima sa victorie în sezonului 2013-14, în Kuusamo, Finlanda.

Schlierenzauer a refuzat să sară în primul eveniment individual al sezonului, în Germania, weekend-ul trecut și aceasta din cauza vântului puternic.

El a fost sub presiune și în timpul celui de al doilea salt, dar s-a înălțat la o distanță de 143 de metri pentru a-l învinge pe germanul Marinus Kraus cu doar o jumătate de punct.

Săritorul din Austria se afla pe poziția 15 după o săritură de deschidere nu prea bună, dar atunci când a contat cel mai mult a executat o săritură pe măsură, pentru a termina cu 273.2 puncte.

A fost suficient pentru a-l întrece pe Kraus, în timp ce conaționalul său, Thomas Morgenstern, de asemenea, a sărit bine în acest al doilea tur, fapt care l-a ajutat să urce de pe locul 9 pe 3.

Totodată, sâmbătă, 30 noiembrie, Gregor Schlierenzauer a fost împiedicat de la completarea unei duble la Kuusamo, din cauza vânturilor puternice și unei ninsori ușoare, care a forțat anularea celei de a treia etape de sărituri cu schiurile din Cupa Mondială a acestui sezon.

Sursa: Eurosport

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente