(foto) Mama începe și Myla termină

art6

La început, artista Mica Angela Hendricks nu prea a vrut ca fiica ei, în vârstă de patru ani, să se apropie de albumul ei cu schițe. Ea știa că Myla este foarte curioasă și nu va scăpa ocazia să mai mâzgălească paginile albumului. Până când micuța nu i-a spus asta:

„Dacă nu poți împărți albumul, atunci va trebui să te desparți de el.” Micuța a folosit cuvintentele, pe care mama le folosea, atunci când Myla nu vroia să împartă jucăriile ei, cu alți copiii. Pentru început ea a lasăt-o pe Myla să termine doar câteva din schițele ei, iar în curând a apărut o întreagă colecție de colaborări.

După un timp Myla începea ziua cu albumul de schițe a mamei și o tot întreba, dacă nu are ceva material nou pentru ea. După ce schița este terminată Mica, aduce mai multă culoare viitoare lucrări de artă.

art1
PC: busymockingbird.com
art2
PC: busymockingbird.com
art3jpeg
PC: busymockingbird.com
art4
PC: busymockingbird.com
art5
PC: busymockingbird.com

Mica susține că experiențele ei artistice cu fiica ei au învățat-o o mulțime de lucruri despre a fi un artist, și că uneori este nevoie să mai scapi lucrurile de sub control, ca ele să devină uimitoare. Pentru mai multe lucrări puteți vedea pagina web a Micăi.

art7
PC: busymockingbird.com
art8
PC: busymockingbird.com

Sursa: distractify

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente