Luptătorul Nicolae Ceban a obţinut Bronzul la Turneul final de la Baku

1
Foto: Nicolae Ceban a obţinut Bronzul la Turneul final de lupte GRAND PRIX de la Baku. PC: mts.gov.md

Luptătorul moldovean de stil liber Nicolae Ceban, participant la Jocurile Olimpice de la Beijing- 2008 şi Londra-2012, a cucerit medalia de bronz la Turneul Final din seria Grand Prix din oraşul Baku.

Participând la Turneul final din seria GRAND PRIX din oraşul Baku, sportivul moldovean a cucerit medalia de bronz la categoria 96 de kilograme. Nicolae Ceban, discipol al antrenorului emerit al Republicii Moldova Nicolae Oriol, este deţinător al medaliei de bronz la Campionatul European de lupte libere, ediţia 2011, finalist al Campionatului Mondial Universitar 2012.

 

PC: mts.gov.md
PC: mts.gov.md

În clasamentul general al Turneului final GRAND PRIX din oraşul Baku, Moldova s-a situat pe poziţia a 8-a cu 12 puncte, acumulate de către Nicolae Ceban. În capitala azeră au evoluat cei mai puternici sportivi din 14 ţări ale lumii, ultima poziţie revenind specialiştilor de stil liber din Franţa. Locul 1 l-au cucerit luptătorii azeri, cu 133 de puncte acumulate.

În istoria participării la Turneele GRAND PRIX, succesul menţionat este al doilea repurtat de către reprezentanţii Moldovei. Prima reuşită i-a aparţinut Ludmilei Cristea, lupte feminine, clasată pe locul 1 la ediţia din 2008.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente