(video) Pentru cine este mesajul lui Lily Allen?

Lily-Allen-Hard-Out-Here

Recent Lily Allen s-a întors în showbiz cu un clip destul de sarcastic și cu mesaje aparte pentru unii din colegii ei de scenă. Află cine a deranjat-o pe tânăra interpretă în ultimul timp.

Probabil toată lumea era în așteptarea zilei când cineva din colegii de scenă a lui Miley Cirus va veni cu un răspuns pe măsură la toate provocările ei. Se pare că aceasta este Lily Allen. Pentru primul ei single în ultimii ani, Lily a făcut un videoclip care aruncă mesaje destul de dure în direcția misoginismului de care au dat dovadă recent, Miley Cyrus, Robin Thicke și alți colegi de breaslă.

În prima scenă a videoclipului „Hard Out Here” Lily apare pe o masă de operație, unde i se face liposucție, iar managerul ei o întreabă cu dezgust „Cum poate cineva să ajungă în acest hal?” „Lipsa disciplinei„, remarcă chirurgul. Lily încearcă să le spună că ea recent a avut doi copii, dar se pare că asta nu prea contează acum pentru showbiz.

Lily-Allen-Hard-Out-Here-Robin-Thicke

După care interpreta face aluzie la baloanele lui Robin Thicke, și sarcastic le aranjează într-o frază asemănătoare ”Lily Allen Has A Baggy Pussy.” Dansatoarele fac twerk-ing în jurul ei într -un mod comic, care seamănă izbitor cu modul în care Miley Cirus tot încearcă să se apropie de cultura afro-americană. Interpreta britanică ridiculizează modul în care unii artiști folosesc dansatori de culoare pentru a arăta mai tari. La un moment dat ”managerul” ei din videoclip apare lângă ele și le arată cum trebuie să danseze. Mesajul acestui videoclip nu este doar pentru Miley și Robin, dar pentru întreaga industrie muzicală din prezent.

Sursa: thegloss

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente