(foto) Au fost desemnate câștigătoarele concursului Model Of the Year 2013

collage
Foto: Află pe #diez cine a devenit Model of the year. 14.11.2013

Peste o mie de tineri interesați de modeling, care și-au dorit să ajungă pe catwalk, billboarduri, în reviste celebre de modă sau chiar să devină top modele internaționale au participat la concursul Model of The Year 2013. Află pe #diez cine a devenit marea câștigătoare a competiției.

Ieri, 14 noiembrie, a avut loc finala concursului Model Of The Year 2013, cel mai mare concurs de modele organizat în Moldova, în cadrul căreia a fost desemnata nu una ci două câștigătoare al marelui premiu – un contract minim garantat de 25.000 euro.

Concursul a fost desfășurat în trei etape, prima fiind caravana de scouting organizată în 11 dintre cele mai mari orașe ale țării: Soroca, Bălți, Edineț, Ungheni, Hâncești, Comrat, Căușeni, Chișinău (vezi aici cum a decurs castingul în Capitală), Orhei, Cahul și Taraclia.

La marea finală au fost prezenți în premieră un juriu de specialitate constituit din nume sonore ale industriei din Europa – reprezentanți ai unor agenții de top, precum celebra agenție de modele Women:
Aymeric Montlaur – Director Scouting pentru SUA si Europa al agentiei WOMEN MODEL MANAGEMENT cu sediul la Paris;
Gabriel Hennessey – Fotograf român de origine columbiană. A realizat din 2002 și până în prezent pictoriale fashion pentru revistele Elle, Viva, Cosmopolitan, The One, Playboy, Glamour;
Emma Dumitrescu – Top model roman, câștigătoare a primului sezon Next Top Model România (2010), obținând un contract garantat de 50.000 de euro cu MRA Models, depășindu-l ca sumă înainte de termen. A lucrat la Milano, Hong Kong, Seoul, Spania și în China;
Robert Sipos – Top model roman masculin;
Liviu Ionescu – Director General MRA Models. A creat prima și cea mai de succes agenție de modele din România, aceasta având cea mai mare cifră de afaceri dintre toate agențiile care exista pe piața din România.

Din cei peste 1.000 de tineri care s-au prezentat la casting-urile organizate în Moldova, au fost selectați 14 finaliști, 11 fete și 3 băieți care au participat la un Beauty Campusul organizat la Chișinău. Aici tinerii au avut parte de o ședință foto, realizând fotografii de portofoliu, atât cu fotograful moldovean Yuri Cazac, cât și cu fotograful român Gabriel Hennessey, membru al juriului cu care aceștia s-au prezentat prezentat în fața juriului. Finaliștilor le-au fost luate măsurile și au fost rugați de președintele juriului să defileze.

Miza concursului a fost un contract de modeling internațional în valoare de 25.000 de euro cu celebre agenții din New York, Paris și Milano acordat de către MRA Models.

Deși era planificat inițial să fie oferit un singur contract garantat, juriul a decis pe final să ofere două. Cele două câștigătoare, Gabriela Rotaru, în vârstă de 17 ani, din Cojușna și Maria Saculțanu, în vârstă de 18 ani, din Ungheni (un interviu integral cu Maria puteți citi aici). Deși ceilalți finaliști nu au luat marele premiu, aceștia vor fi în continuare impresariați de MRA Models, care îi va promova spre o cariera de succes.

 

IMG_7224
Maria Saculțanu, în vârstă de 18 ani, din Ungheni este una din câștigătoarele concursului
IMG_7240
Maria Saculțanu, în vârstă de 18 ani, din Ungheni este una din câștigătoarele concursului
IMG_7243
Fotografii au realizat participanților din etapa finală a concursului un portofoliu cu care aceștia s-au prezentat în fața juriului.
IMG_7258
Maria Saculțanu, în vârstă de 18 ani, din Ungheni este una din câștigătoarele concursului
IMG_7290
Finaliștilor le-au fost luate măsurile și au fost rugați de președintele juriului să defileze.
IMG_7303
Câțiva din membrii juriului: Robert Sipos (stânga), Emma Dumitrescu (centru) și Gabriel Hennessey (dreapta)
IMG_7319
Una din finalistele concursului.
IMG_7367
Gabriela Rotaru, în vârstă de 17 ani, din Cojușna
IMG_7375
Proba costumelor de baie. Gabriela Rotaru, în vârstă de 17 ani, din Cojușna.
IMG_7384
Finaliștilor le-au fost luate măsurile și au fost rugați de președintele juriului să defileze.
IMG_7407
Unul din cei trei băieți finaliști ai concursului
IMG_7460
Ei sunt cei 14 finaliști ai concursului, 11 fete și 3 băieți
IMG_7491
Gabriela Rotaru, în vârstă de 17 ani, din Cojușna va încheia un contract în suma de 25.000 euro cu agenția românească
IMG_7496
Câștigătoarele concursului Model of The Year 2013 – Gabriela Rotaru, în vârstă de 17 ani, din Cojușna și Maria Saculțanu, de 18 ani din Ungheni
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente