(foto) Schimbare radicală de look: Jennifer Lawrence s-a tuns scurt

jennifer-lawrence-haircut

Tunsoarea pixie a devenit extrem de populară în rândul divelor Hollywoodului. Celebrități precum Jennifer Lawrence, Shailene Woodley, Coco Rocha sau Kristin Chenoweth au renunțat la podoabele lor capilare în schimbul unei tunsori masculine dar sofisticate și elegante în același timp.

Multe dintre celebritățile de la Hollywood sunt recunoscute pentru curajul de a face schimbări radicale de look. Actrița Jennifer Lawrence, laureată a unui premiu Oscar și-a tuns recent părul optând pentru o tunsoare asimetrică, gen pixie. Artista a recunoscut că părul i se deteriorase după prea multe vopsiri și a fost nevoită să se tundă scurt, pentru a oferi părului posibilitatea de regenerare.

jennifer-lawrence-short-haircut-16-796x1024
Noua tunsoare a lui Jennifer Lawrence.noiembrie 2013 PC: facebook.com

Cântareața Jennifer Hudson, s-a decis și ea de curând la o coafură de tip pixie. Artista a surprins întreg publicul prezent la un eveniment din New York, când a apărut pe scenă având părul scurt. Ulterior, a postat o imagine și pe contul personal al unei rețele de socializare.

1
Jennifer Hudson cu tunsoare pixie.octombrie 2013 PC:facebook.com

Deși această tunsoare a fost lansată cu mult timp în urmă, toată această manie Pixie a luat amploare în vara acestui an, datorita lui Miley Cyrus, urmată de Beyonce, Shailene Woodley, Coco Rocha și dive.

coco-rocha
Coco Rocha cu tunsoare pixie PC:instyle.com
1376049805716.cached
Rihanna, Emma Watson, Miley Cyrus, Beyonce cu tunsori pixie PC:instyle.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente