(foto) Accesorizare ca la ”carte”

cde3dd4e5b789c66bb779298ff65674b

Inteligența a fost dintotdeauna considerată actuală. Designerii ne propun accesorii în forme de cărți care arată chic pe străzile Parisului și promoveză cititul în rândul fashionistelor.

Ultimele tendițe au ca mesaj îndrumarea spre citit și dezvoltare spirituală. Fashionistele au adaptat cu ușurință ultimele tendințe aducându-și cărțile la prezentările de modă sau au improvizat genți și accesorii din cărți.

sac26
Cartea purtată ca accesoriu în 2013 PC: pinterest .com

Combinția dintre frumusețea fizică și cea spirituală este probabil, una din cele mai puternice, de aceea, au făcut furori pe străzile Parisului. Olympia Le-Tan, designerul francez al acestor mini – opere de artă, cucerește inimile cititoarelor-fashioniste de elită, scrie Net-a-Porter. De ce? Toate cluthchurile sunt prelucrate individual. Titlul manufacturat, iar materialele textile sunt unele din cele mai alese.

11
Olympia Le-Tan, designerul genților-cărți PC: pinterest.com
cartea purtată ca accesoriu în 2013 PC: pinterest .com
Cartea purtată ca accesoriu în 2013 PC: pinterest .com

Din adeptele ”cititului” fac parte și designerii ruși, îngerașii Victoriei Secret, editorii și reporterii revistelor glamuroase și mulți alții, a căror buget permite să scoată din buzunare peste 1000 de lire sterline pentru ele.

article-0-19A1AFE4000005DC-846_634x944
Miranda Kerr purtînd geanta – carte PC:pinterest.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente