Top ştiri din weekend: 9-10 noiembrie

Study-Trip_European-Parliament
Foto: Colegiul Europei în vizită la Paralamntul European. PC: gus.nottingham.edu.cn

Concursuri de frumusețe, oraș olimpic, fotografii și tablouri interesante, oportunități bune. Iată ce găsești în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 9-10 noiembrie 2013.

#1. Cum arată obiectele olimpice de la Soci cu 90 zile înainte de Olimpiadă

Olimpiada de Iarnă din 2014 de la Soci începe deja peste 90 de zile și se va desfășura în perioada 7 – 23 februarie. #diez vă prezintă imagini cu obiectele olimpice și tot ce ține de acest eveniment sportiv.

#2. Miss Venezuela a devenit Miss Univers 2013

Prezentatoarea TV de 25 ani din Venezuela, Gabriela Isler (Maria Gabriela de Jesus Isler Morales), a devenit a 62-a deținătoare a coroanei Miss Univers.

#3. Un fotograf român a creat o lume suprarealistă cu ajutorul Photoshop-ului

O serie de fotografii suprarealiste şi spectaculoase, realizate de românul Ionuţ Caraş cu ajutorul programului Photoshop, sunt prezentate într-un articol elogiativ publicat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

#4. Cum arată mustața celor de la Movember Moldova după 9 zile

Pe grupul oficial al echipei din Moldova de pe Movember sunt înscriși 30 participanți. Până când în grup s-au adunat 65 dolari și unii utilizatori și-au etalat mustața de început.

#5. A fost deschis concursul din cadrul Festivalului Voluntarilor 2013

Tinerii care fac voluntariat în diferite organizații din Republica Moldova sunt invitați în aceste zile să aplice la concursul organizat în cadrul Festivalului Voluntarilor, ediţia a XI-a, cu genericul „Jos Pălăria” în faţa voluntarilor!

#6. În Thailanda a avut loc un concurs de frumusețe neobișnuit

Concursurile de frumusețe sunt un mare trend în jurul lumii. Unul din cele mai frumoase show-uri a avut loc anul acesta chiar în Thailanda. Concurentele au demonstrat pentru a câta oara că bariera genului, poate fi trecută foarte ușor.

#7. Tehnica modernă în tablourile vechi

Instagramul, selfie pe peretele de pe Facebook, tweet-uri scurte, toate acestea ne sunt incredibil de familiare. Dar cum ar fi arătat arta în trecut, dacă această tehnică avea să fie prezentă zeci de ani în urmă? Proiectul “Art x inteligent”, a ilustratorului coreean Kim Dong-Kyu, explorează anume acest aspect.

#8. O menajeră moldoveancă din Italia a câștigat 4 milioane de euro la loto

O femeie în vârstă de 31 de ani a câștigat suma de 4 milioane de euro la loto. De acest noroc incredibil a avut parte menajera ce lucrează în Italia.

#9. Top cele mai profitabile depozite bancare din Moldova în dolari SUA

Echipa de la bancamea.md vă prezintă cele mai profitabile depozite bancare (în vigoare la 08 noiembrie 2013) oferite de băncile comerciale din Moldova pentru plasarea dolarilor SUA pe termen de 6, 12 și 24 luni. În acest clasament nu sunt incluse depozitele destinate copiilor și cele pentru pensionari.

#10. Aplică pentru Journalists International 2014 și vizitează Germania

Colegiul Internațional de Jurnalism oferă posibilitatea tinerilor jurnaliști să participe la programul Journalists International 2014 care va avea loc în perioada iulie – septembrie 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente