Primește bani de la Moldovagaz pentru denunțarea infractorilor

s-GAS-large640
Foto: PC: huffingtonpost.uk

Cetăţenii care vor contribui la identificarea cazurilor de consum ilicit de gaze naturale vor primi răsplată. Potrivit unui comunicat al SA „Moldovagaz”, aceştia vor primi o recompensă de până la 20% din valoarea volumelor de gaze naturale consumate ilegal.

Reprezentanţilor întreprinderii precizează că numărul cazurilor identificate de încălcare a obligaţiilor contractuale, îndeosebi consumul ilicit de gaze naturale, este în creştere. În acest scop, furnizorul întreprinde acţiuni în vederea eradicării acestora.

„Drept metodă alternativă reclamaţiilor, cererilor de chemare în judecată, executării silite a hotărârilor judecătoreşti, care reprezintă multitudinea acţiunilor împotriva fenomenului consumului ilicit de gaze naturale, SA „Moldovagaz” a luat decizia de a stimula financiar toţi cetăţenii care vor contribui la identificarea acestora”, se arată în comunicat.

În context, SA „Moldovagaz” apelează către toţi cetăţenii care dispun de informaţii despre consumul ilicit de gaze naturale să dea dovadă de spiritul civic şi să le comunice la telefonul de încredere, la adresa poştală a întreprinderii sau la adresa electronică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente