În metroul din Moscova va fi posibilă achitarea biletului cu genoflexiuni

bil
Foto: Aparat de cumpărare a biletelor care funcționează momentan cu bani, PC: ntv.ru

Autoritățile din Moscova au găsit o metodă inedită să-i împrietenească pe tineri cu sportul. Precum tinerii vor să economisească bani pe transport, aceștia vor avea posibilitatea să achite biletul executând genoflexiuni.

Călătoria cu metroul din Moscova va putea fi achitată cu genoflexiuni. Aceasta nu este o glumă. În data de 8 noiembrie, în stația de metrou ”Vystavochnaya” va fi instalat un dispozitiv care va vinde pasagerilor bilete nu contra bani, ci pentru efort fizic.

Astfel o călătorie va costa 30 de genoflexiuni, ceea ce înseamnă că fiecare repetare costă o rublă (aproximativ 40 bani). Un senzor de tehnologie înaltă montat în dispozitiv va verifica execuția corectă ale așezărilor și va exclude orice tentativă de fraudare.

La prezentarea automatului sunt invitați Președintele Comitetului Olimpic din Rusia, Alexandr Jukov și campionii olimpici Alexei Nemov și Elena Zamolodcikova.

Despre instalarea aparatelor de acest gen și în alte stații nu se comunică. Probabil se va testa modul de funcționare și gradul de utilizarea a acestuia, înainte de a decide amplasarea lor în alte părți ale capitalei ruse.

Sursa: europaplus.ru

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente